مراحل شکایت از کارفرما

مراحل شکایت از کارفرما

بر اساس قانون کار مصوب سال ۱۳۶۹ که برای تنظیم روابط بین کارگر و کارفرما تصویب شده است، حقوق خاصی برای کارگر در نظر گرفته شده است که کارفرما موظف است این حقوق را در قرارداد کاری لحاظ کند. این مقررات، که به عنوان حقوقی آمره شناخته می‌شوند، به کارگر حق حمایت از حقوق خود را می‌دهند و از کارفرما منع می‌کنند که به طور خودسرانه از این مقررات منحرف شوند. در صورتی که کارفرما این مقررات را نقض کند، کارگر می‌تواند با اعتراض و توجه به قوانین کار، حقوق خود را در اداره کار مطالبه نماید.

مدارک شکایت از کارفرما

در مقاله قبلی توضیح دادیم در مورد نحوه شکایت از کارفرما اینترنتی که اینبار ممکن است اینگونه سوالی مطرح وشد که : سوالی که برای بسیاری از افراد ایجاد می‌شود این است که شکایت به اداره کار در چه مواردی امکان‌پذیر است؟ بر اساس قانون کار، موارد متعددی وجود دارند که کارگر می‌تواند از کارفرما شکایت کند. در واقع، در هر موردی که کارفرما حقوق به‌رسمیت‌شناخته‌شده برای کارگر را نقض کند و قوانین و مقررات حقوق کار را رعایت نکند، کارگر می‌تواند با ارائه شکایت به اداره کار موضوع را پیگیری کرده و حقوق خود را پس بگیرد. برخی از مهمترین مواردی که بر اساس آن‌ها امکان شکایت به اداره کار از سوی کارگر علیه کارفرما وجود دارد، شامل موارد زیر می‌شود:

  1. عدم انعقاد قرارداد کار مشخص با کارگر.
  2. بیمه نکردن کارگر بر اساس مقررات قانون کار و تامین اجتماعی.
  3. عدم پرداخت حقوق و مزایای قانونی کارگر یا پرداخت آن به میزان کمتر از حداقل قانونی که هر سال تعیین می‌شود.
  4. مطالبه کار بیش از حد قانونی یا عدم پرداخت حقوق قانونی به ازای اضافه کار.
  5. اخراج غیرموجه کارگر و...

برای اطلاع از امکان شکایت از کارفرما بر اساس شرایط خود، بهتر است با یک وکیل متخصص در حقوق کار مشورت کنید که دارای تسلط کامل به حقوق کار و قوانین و مقررات مربوط به قراردادهای کاری باشد.

شکایت از کارفرما

شکایت از کارفرما یکی از موضوعاتی است که خیلی از قانون آن سر در نمی آورند و شما باید برای اینکه بتوانید به درستی از خود دفا کنید ، حداقل با یک وکیل مشاوره داشته باشید. شکایت از کارفرما با حتما با یک شخص که مسلط به قانون کار است راهنمایی داشته باشید.

بیشتر بخوانید : عدم تسویه حساب کارفرما

شکایت از کارفرما بابت اخراج

برای شکایت از کارفرما بابت اخراج آغاز بایست سبب این مسئله معین شود. برخی اوقات به سبب کم کاری هایی که از سوی کارگر یا کارمند می شود، کارفرما چاره ای جز اخراج او را ندارد.

اما برخی مواقع اینگونه به سبب مشکلات مالی، اقتصادی و یا بدون اصلا سبب و بنا بر خصومت فردی، کارفرما کارمند را اخراج می کند.

شکایت از کارفرما بعد از تسویه حساب

شکایت از کارفرما بعد از تسویه حساب یکی از موضوعاتی است که کارگران از آن می ترسند و فکر می کنن به حق و حقوق خود نمی رسند که در ادامه به صورت کامل برای شما این مسئله را توضیح می دهیم. برای خواندن مقاله به صورت کامل روی لینک شکایت از کارفرما بعد از تسویه حساب کلیک کنید.

شکایت از کارفرما بدون قرارداد

شکایت از کارفرما بدون قرارداد یکی از موضوعاتی است که خیلی از مردم درباره آن سوال دارند که در این مقاله به صورت کامل توضیح می دهیم که چگونه شکایت کارگر بدون قرارداد امکان پذیر است و چه مراحلی دارد. مقاله شکایت از کارفرما بدون قرارداد را حتما قبل از هر اقدامی مطالعه کنید.

وکیل اداره کار

بدون شک داشتن یک وکیل اداره کار برای کارفرما یا کارگر ، کمک ویژه ای به شما می کند تا بتوانید به حق و حقوق خود برسید. بدون شک وکیل اداره کار با توجه به پرونده هایی که انجام داده است ، تجربه کافی دارد و براحتی به شما عزیزان کمک کنند.

وکیل دیوان عدالت اداری

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران باید شخصی باشد که تسلط کافی به قوانین دیوان عدالت اداری داشته باشد و باید کلا تخصص کاری این شخص دیوان باشد تا بتواند بهترین دفاع و بهترین دادخواست را برای شما بنویسد. یکی از خصوصیات وکیل دیوان عدالت اداری این است که پرونده های گوناگونی انجام داده باشد و تسلط کافی در این زمینه داشته باشد.

شکایت از کارفرما بابت دیه

در صورتی که کارفرما به وظایف خود عمل نکند یا از تقبل هزینه های کارگر در این مورد خودداری کند، کارگر می تواند شکایت از کارفرما بابت دیه را درخواست کند و برای پوشش درمانی اقدام نماید. این شکایت می تواند به صورت حقوقی انجام شود و به کمک وکیل یا مشاور حقوقی تنظیم شود تا حقوق کارگر در این مورد حفظ شود.