وکیل کمیسیون ماده 99 شهرداری + فرمانداری

وکیل کمیسیون ماده 99 شهرداری + فرمانداری

میخواهیم در این مبحث راجب کمیسیون ماده 99 صحبت کنیم که چیست و یک وکیل خوب کمیسیون ماده 99 شهرداری یا فرمانداری چه کارهایی انجام می دهند که در پرونده خوب موفق باشید.

بر اساس قوانین و مقررات شهرداری تمامی ساخت و سازها در حوزه شهری و روستایی باید با دریافت مجوز و پروانه ساخت انجام شوند. ساخت و سازهایی که به صورت غیر قانونی انجام می شوند به دلیل آنکه قوانین و مقررات را رعایت ننموده اند از سوی شهرداری جریمه خواهند شد و پرونده آن ها جهت بررسی بیشتر به کمیسیون ماده 99 شهرداری منتقل می شود تا در دادگاه به این جرم رسیدگی شود. اگر می خواهید با کمیسیون ماده 99 بیشتر آشنا شوید تا پایان با ما همراه باشید.

کمیسیون ماده 99 شهرداری چیست؟

کمیسیون های مختلفی در حوزه شهرداری وجود دارد که به بررسی مواردی که به نقض قوانین و مقررات پرداخته اند می پردازند. یکی از این کمیسیون ها کمیسیون ماده 99 شهرداری است. در واقع هدف از تشکیل این کمیسیون جلوگیری نمودن از عملیات ساختمانی غیر مجاز در خارج از محدوده تصویب شده شهرها می باشد. به همین دلیل پرونده هایی که موضوع آن ها مربوط به ساخت و سازهای غیر مجاز هستند توسط این کمیسیون مورد بررسی قرار می گیرند. 

اعضا کمیسیون ماده 99 شهرداری

این کمیسیون دارای اعضا مختلفی می باشد که در مورد رای نهایی کمیسیون تصمیم گیری می کنند. این اعضا به شرح زیر هستند.

  • نماینده قوه قضائیه
  • نماینده وزارت کشور
  • نماینده وزارت مسکن و شهرسازی

لازم به ذکر است که محل برگزاری کمیسیون ماده 99 شهرداری استاداری های استان ها می باشد.

وکیل کمیسیون ماده 99

وکیل کمیسیون ماده 99 شهرداری کیست؟

افرادی که بر خلاف قوانین و مقررات به ساخت و ساز در خارج از مناطق مجاز وتعیین شده از سوی شهرداری پرداخته اند با آن ها برخورد خواهد شد. این افراد معمولا دارای اطلاعات و دانش کافی از قوانین و تبصرها نیستند، در نتیجه به خوبی نمی توانند در دادگاه از خود دفاع کنند و به بیان موارد لازم بپردازند. به همین دلیل بهتر است که از یک وکیل کمیسیون ماده 99 شهرداری کمک بگیرند.

هر یک از وکلا در حوزه خاصی از قوانین و مقررات دارای تخصص و تجربه هستند. وکیل ماده 99 شهرداری وکیلی است که علاوه بر آشنایی با قوانین شهرداری و شهرسازی کاملا بر طرح و پیگیری دعاوی که در این زمینه صورت می گیرد و در دیوان عدالت اداری و قوانینی که مربوط به آن است مسلط باشد و بتوانند بهترین راهکار ها و پیشنهادات را به موکل خود ارائه دهد تا پروسه پیگیری پرونده و حل آن سریع تر طی شود.

نحوه رسیدگی در کمیسیون ماده 99 شهرداری چیست؟

تمامی شهرداری ها بر اساس ماده 99 قانون شهرداری ها موظف هستند که محدوده حریم شهر را تعیین کنند و با در نظر گرفتن توسعه های احتمالی یک نقشه جامع شهرسازی فراهم نمایند.  بر اساس این ماده شهرداری ها برای انجام اقدامات عمرانی گوناگون مانند خیابان کشی، قطعه بندی و تفکیک اراضی، ایجاد کارگاه و کارخانه، ایجاد باغ و ساختمان حتما باید به حریم شهر و نقشه عمرانی توجه داشته باشند تا هیچ یک از این موارد در خارج از محدوده مشخص شده صورت نگیرد.

در صورتی که هر یک از موارد ذکر شده صورت گیرد و ماده 99 قانون شهرداری نقض شود موضوع به کمیسیون ماده 99 شهرداری ارجاع داده می شود تا پیگیری شود.

کمیسیون ماده 99 فرمانداری

کمیسیون ماده 99 شهرداری دارای چه اختیاراتی است؟

پرونده هایی که به کمیسیون ماده 99 ارسال می شوند بهتر است که توسط وکیل کمیسیون ماده 99 پیگیری گردد. این کمیسیون دارای اختیارات مختلفی است و در صورتی که تخلف صورت گرفته ثابت شود این کمیسیون می تواند به جریمه شخص بپردازد و یا اینکه حکم تخریب بنا را صادر نماید. لازم به ذکر است که مبلغ این جریمه برابر با پنجاه الی هفتاد درصد قیمت روز بنا ساخته شده است.

آیا می توان به آرا کمیسیون ماده 99 شهرداری اعتراض نمود؟

کمیسیون ماده 99 فرمانداری پس از بررسی پرونده اقدام به صدور رای می نماید. تنها مرجعی که می تواند به آرا این کمیسیون اعتراض نماید دیوان عدالت اداری کشور است. بر این اساس ذینفع می تواند تا سه ماه پس از صدور رای نسبت به این تصمیم کمیسیون شکایتی در دیوان عدالت اداری تنظیم نماید.

این کار بهتر است که توسط یک وکیل متخصص که به خوبی بر تمامی قوانین و مقررات مسلط می باشد انجام شود. زیرا اگر یک وکیل مجرب یک لایحه حقوقی محکم با بررسی تمامی جوانب تنظیم کند قطعا نتیجه بهتری در دیوان عدالت اداری خواهد داشت.

توجه داشته باشید امکان تجدید نظر در مورد آرایی که در شعبه بدوی دیوان عدالت اداری صادر می شود نیز وجود دارد. به این صورت که تنها 20 روز فرصت وجود دارد که درخواست تحدید نظر داد تا رای در شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری مجددا مورد بررسی قرار گیرد و بر روی رای صادر شده تجدید نظر شود.

هزینه اخذ وکیل کمیسیون ماده 99 شهرداری

برای سپردن پرونده به یک وکیل کمیسیون ماده 99  شخص باید هزینه ای را بپردازد. میزان این هزینه در محدوده ای می باشد که توسط آیین نامه دستمزد وکلا تعیین شده است. به عبارتی می توان گفت که هزینه اخذ وکیل متخصص کمیسیون ماده 99 معادل با 8-10 درصد مبلغ مورد مطالبه شخص خواهد بود. از این رو بهتر است که شخص به جای آنکه خود به پیگیری پرونده بپردازد و به علت نداشتن دانش کافی در این زمینه سردرگم و بلاتکلیف شود حتما از یک وکیل کمک بگیرد.

چگونه می توان بهترین وکیل کمیسیون ماده 99 را انتخاب نمود؟

برترین وکلایی که در این زمینه وجود دارند افرادی هستند که در مباحث شهرداری و کمیسیون ماده 99 و همچنین قوانین و مقرارت ساخت و ساز بنا تجربه و تخصص کافی دارند. این وکلا به راحتی می توانند از پرونده هایی که به کمیسیون ماده 99 شهرداری ارسال می شوند دفاع کنند.

کمیسیون ماده 99 شهرداری

برای انتخاب بهترین وکیل کمیسیون ماده 99 باید به مواردی توجه نمود که از جمله آن ها می توان به قیمت پیشنهادی چندین وکیل، رزومه وکلا، هزینه مشاوره اولیه، میزان رضایت مندی و امتیازی که سایر کاربران به وکلا می دهند و .... اشاره نمود.

با در نظر گرفتن این موارد می توانید لیستی از بهترین وکلا شهر خود در زمینه کمیسیون ماده 99 را آماده کنید و بهترین وکیل را به راحتی انتخاب کنید.

گروه وکلای آریا دادیار با توجه به اینکه دارای وکلای دیوان عدالت اداری با تجربه است ، می توانید براحتی پرونده های خود را به آنها بسپارید.