وکیل کمیسیون ماده 100 + اعتراض + هزینه

وکیل کمیسیون ماده 100 + اعتراض + هزینه

در این مقاله میخواهیم راجب کمیسیون ماده 100 شهرداری صحبت کنیم و در ادامه به اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 توضیح میدهیم که توسط وکیل کمیسیون ماده صد نوشته شده است.

ساخت و ساز در شهرها در تمامی کشورهای دنیا دارای شرایط و قوانین خاصی است که اگر هر یک از شهروندان این قوانین را رعایت ننمایند توسط قانون گذار جریمه می شوند و مطابق قانون با آن ها برخورد خواهد شد. بر اساس ماده 100 قانون شهرداری ها تمامی مالکین اراضی و املاک موجود در محدوده خدماتی باید پیش از ساخت و ساز برای دریافت پروانه ساخت از شهرداری ها اقدام نمایند و شهرداری موظف است که با انجام بررسی های لازم نسبت به صدور پروانه یا جلوگیری از ساخت اقدام کند. اگر می خواهید با  وکیل کمیسیون ماده 100 بیشتر آشنا شوید تا پایان با ما همراه باشید.

وکیل کمسیسیون ماده 100

در کشور ایران و سایر کشورهای جهان قوانین خاصی درخصوص ساخت و ساز شهری وجود دارد که یکی از آن ها کمیسیون ماده 100 است. بر اساس این کمیسیون شهرداری هیچ مالک ساختمان یا زمینی نمی تواند بدون اخذ مجوز از شهرداری یا به عبارتی همان دریافت پروانه ساخت در محدوده شهری یا حریم آن به تخریب یا ساخت و ساز بپردازد و یا اینکه نسبت به تفکیک زمین اش اقدام کند.

وکیل کمیسیون ماده 100

در صورتی که فردی بدون دریافت پروانه به هریک از موارد ذکر شده اقدام نماید شهرداری اختیار دارد که مانع از ساخت و ساز فرد شود و به توقف کردن این عملیات بپردازد. البته توجه داشته باشید که شهرداری تنها می تواند از اقدامات متخلفانه جلوگیری نماید اما در مورد تخریب یا جریمه فرد کمیسیون ماده 100 تصمیم گیری می کند.

اعضا کمیسیون ماده 100 شهرداری چه  افرادی هستند؟

کمیسیون ماده 100 از اعضا مختلفی تشکیل شده است که شامل:

  • نماینده شورای شهر
  • نماینده دادگستری
  • نماینده فرمانداری
  • نماینده شهرداری

تمامی افراد ذکر شده جز کمیسیون هستند و در این میان تنها نماینده شهرداری دارای حق رای نیست و باید به منظور ارائه توضیحات در جلسه حضور داشته باشد.

وکیل کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری

تخلفات ساختمانی بر اساس ماده 100 شهرداری جریمه خواهند شد  و محاسبه آن ها به راحتی امکان پذیراست. اما در مورد پروژه های ساختمانی بسیار بزرگ محاسبه میزان جریمه ها و قیمت گذاری صحیح بسیار اهمیت دارد و می تواند در کاهش میزان هزینه ها بسیار موثر باشد. از این رو بهتر است که در چنین مواردی پرونده  به وکیل کمیسیون ماده 100 سپرده شود تا بتواند میزان ضررهای مالی را تا حد امکان کاهش دهد.

در مورادی که برای عملیات ساختمانی حکم تخریب صادر شود مقدار ضررهای مالی بسیار زیاد خواهد بود و می تواند خسارت های سنگینی را به فرد تحمیل نماید اما در صورتی که یک وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری پرونده را دنبال نماید می تواند همه جانبه از موکل خود دفاع نماید و حتی در موارد خاصی مانع از صدور حکم تخریب شود.

اعتراض به رای کمیسیون ماده 100

هر یک از وکلا در زمینه قانونی خاصی دارای دانش و تجربه هستند. به عنوان مثال وکیل ماده 100 با اطلاع از قوانین، تبصره ها و بند ها به راحتی می تواند نظر کمیسیون ماده 100 را تغییر دهد و کمک کند که روند پیگیری پرونده سریع تر طی شود.

پرونده چه تخلفاتی در کمیسیون ماده 100 بررسی می شود؟

تمامی تخلفاتی که در زمینه ساخت و ساز و تخریب ساختمان در حوزه شهری و حومه آن صورت می گیرد مربوط به کمیسیون ماده 100 نیستند و موارد خاصی باید توسط این کمیسیون مورد بررسی قرار بگیرند. از جمله این پرونده ها می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • تجاوز به معابر شهر
  • عدم احداث پارکینگ یا غیر قابل استفاده بودن پارکینگ
  • احداث ساختمان بدون پروانه (مجوز) یا احداث ساختمان خارج از مجوز یا مازاد بر آن
  • تغییر کاربری غیر مجاز
  • استحکام نداشتن ساختمان و یا رعایت ننمودن ضوابط بهداشتی، فنی و همچنین شهرسازی در احداث ساختمان
  • تخلف مهندس ناظر ساختمان

در صورتی که مالک هر یک از تخلفات ذکر شده را انجام داده باشد برای این که بتواند مشکل خود را سریع تر حل نماید بهتر است که از یک وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری کمک بگیرد.

نحوه رسیدگی به پرونده در کمیسیون ماده 100 شهرداری

این کمیسیون در اصل شامل دو کمیسیون بدوی و تجدید نظر است که درابتدا پرونده ها توسط کمیسیون بدوی مطرح شده و مورد بررسی قرار می گیرد. کمیسیون بدوی از اعضا مختلفی تشکیل شده است که همه چیز به رای و نظر آن ها بستگی دارد.

شهروندانی که پرونده آن ها به کمیسیون ماده 100 بدوی ارجاع داده می شود می توانند به منظور دفاع از خود یک لایحه کتبی ارائه نمایند. در واقع می توان به تصمیمات و نتایج اعلام شده در کمیسیون بدوی اعتراض نمود تا مجددا در کمیسیون تجدید نظر مورد بررسی قرار بگیرد.

 در صورت اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 شخص از زمان ابلاغ رای تنها 10 روز مهلت دارد که این درخواست را به کمیسیون تجدید نظر اعلام نماید. لازم به ذکر است که هیچگونه تغییری نمی توان در تصمیمات کمیسیون تجدید نظر ایجاد نمود و رای صادر شده از سوی این کمیسیون قطعی و قابل اجرا می باشد.

وکیل کیمسیون ماده صد

چگونه می توان کار را به بهترین وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری سپرد؟

انتخاب یک وکیل متخصص دیوان عدالت اداری مناسب برای رسیدگی به این امور بسیار اهمیت دارد. یک وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری که بتواند پرونده شما را به بهترین شکل ممکن پیگیری کند باید خصوصیاتی خاصی داشته باشد که از جمله آن ها می توان به تخصص در بحث های شهرداری و کمیسیون ماده 100، تسلط بر قوانین حوزه عملیات ساختمانی و احداث بنا و ... اشاره نمود. در هنگام انتخاب بهترین وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری حتما به موارد زیر توجه داشته باشید.

  • هزینه مشاوره اولیه
  • رزومه وکیل و قیمت پیشنهادی او
  • امتیاز و نظر سایر کاربران به وکلا

هزینه وکیل کمیسیون ماده 100

در مورد میزان دستمزد وکیل دیوان عدالت اداری برای پرونده هایی که مربوط به تخلفات شهرداری هستند هزینه اخذ وکیل حدود 8-10 درصد مبلغ مورد مطالبه می باشد. امروزه وب سایت های مختلفی وجود دارد که در زمینه وکالت و قبول پرونده های حقوقی فعالیت دارند که ضمن مراجعه حضوری به وکلا می توان با مراجعه به این وب سایت ها از مشاوره کارشناسان حقوقی آن ها نیز استفاده نمود و بهترین وکیل ممکن در شهر محل سکونت خود را انتخاب کرد.

جهت مشاوره حقوقی با وکیل کمیسیون ماده صد می توانید با شماره های موجود در سایت گروه وکلای آریا دادیار تماس بگیرید و با بهترین وکیل دیوان صحبت کنید.