شکایت پیمانکار از کارفرما

شکایت پیمانکار از کارفرما

برای پیروزی در پرونده های شکایت پیمانکار از کارفرما باید با حقوق دادن خبره مشورت کنید تا بتوانید حق و حقوق خود را در دادگاه زنده کنید.

شکایت پیمانکار از کارفرما هم برای قرار داد های داخلی امکان پذیر بوده و هم برای قرارداد های بین الملی قابل پیگیری می باشد.

پیمانکار کیست ؟

پیمانکار فردی است که با امضای قرارداد رسمی به موجب اجرای یک پروژه با مفاد موجود در آن وارد کار شده و وظیفه اجرای آن را بر عهده بگیرد.

پروژه های پیمانکاری توسط کارفرما ارائه شده و اجرای آن به پیمانکار سپرده می شود تا در مدت مشخص شده این قرار داد را انجام دهد.

پیمانکار بنا به نوع پروژه ها و به تشخصی مشاور می تواند در سه نوع پیمانکار عادی ، پیمانکار ثانویه و پیمانکار جزء وارد پروژه شود که وظایف مختلفی هم خواهند داشت .

انتخاب وکیل برای شکایت پیمانکار از کارفرما

اختلافات پیمانکار و کارفرما بر سر کار ممکن است از جرو بحث های کاری به دعوا و درگیری هم کشیده شود ، همچنین این اختلافات می تواند بر نوع اجرا و نپرداخت هزینه ها توسط کارفرما ایجاد شود.

در این پرونده ها به علت هزینه های بالایی که دارد انتخاب وکیل خوب می تواند به شدت به شما کمک کند تا حق و حقوق شما ضایع نشود و از متضرر شدن شما جلوگیری نماید.

وکیل خوب در این پرونده ها باید بسیار با تجربه و کار کشته باشد که بتواند دفاعیه یا دادخواست محکم و بدون مشکل را در دادگاه ارائه کند تا شانس پیروزی در این دادگاه ها را برای شما افزایش دهد.

برای انتخاب وکیل باید به شدت دقت نمایید زیرا اگر در این گونه پرونده ها مشاور خوبی نداشته باشید ممکن است بسیار ضربه ببینید و به نا حق متضرر شوید .

وکیل برای شکایت از کارفرما

ما در گروه وکلای آریا دادیار چندین وکیل حقوقی در تهران و استان البرز داریم که به صورت تخصصی بر روی پرونده های کارفرما و پیمانکار متمرکز هستند و رزومه خوبی در این پرونده ها دارند که این اطمینان را به شما خواهند داد که بهترین دادخواست یا دفاعیه را برای شما در محضر دادگاه ارائه بدهند.

برای گرفتن مشاوره برای انتخاب وکیل اداره کار مناسب نیز می توانید با شماره های گروه آریا دادیار تماس گرفته و با بازگو نمودن مشکل بهترین وکیل در منطقه ای که حضور دارید را به شما معرفی نموده تا هم بتوانید مشاوره دریافت کنید و هم اگر نیازمند وکالت ایشان بودید با وی قرارداد وکالت امضا نمایید.

داوری بین کارفرما و پیمانکار

اگر در قرارداد بین طرفین مورد داوری آورده شده باشد ، می توانند قبل از ارسال دادخواست به دادگاه جهت شکایت پیمانکار از کارفرما ، پرونده را به داوری مرضی الطرفین برده و در آنجا اختلاف خود را به داوری قرار دهند و طبق چیزی که در قرارداد نوشته شده است اگر کسی از آن عدول کرده باشند ، داور بتواند آن را حل نماید و متخلف را شناسایی نماید و حقوق فرد دیگر را ارائه دهد.

علل شکایت پیمانکار از کارفرما چیست ؟

علت هایی زیادی بنا به نوع قراردادی که تنظیم قرارداد کار می شود باعث می شود که پیمانکار اجازه داشته باشد از کارفرما شکایت نماید که مهم ترین آن مشکلات مالی می باشد.

  • اگر کارفرما چیزی های دیگری از پیمانکار درخواست کند که در قرارداد نیامده باشد و پیمانکار را به پرداخت هزینه بیشتر متحمل نماید.
  • کارفرما پرداخت پول را به تعویق بیاندازد و نسبت به تعهداتش در قرارداد بی اعتنایی نماید.
  • اگر کارفرما در قرارداد ملزم به بیمه نمودن کارکنان شود ، اگر پرداخت بیمه را انجام ندهد پیمانکار می تواند طرح شکایت نماید.
  • تخطی از قرارداد نوشته شده بین طرفین

این مشکلات تنها چند دلیل می باشد که ممکن است پیمانکار را مجبور به طرح شکایت نسبت به کارفرما نماید ، اگرچه پیشنهاد ما این است که قبل از نوشتن دادخواست و طرح کردن شکایت در دادگاه حتما با چند وکیل زبده و با تجربه مشورت نمایید ، زیرا ممکن است سوتی هایی در کار داده باشید که پس از طرح شکایت وکیل مدافع کارفرما از آن ها به ضرر شما استفاده کند و در دادگاه نیز متضرر شوید.

شماره تلفن های گروه وکلای آریا دادیار در تمامی روز ها برای مشاوره دادن به شما آماده پاسخگویی می باشند پس این مزیت را از خود مضائقه نکنید.