شکایت کارفرما از کارگر | کارمند + حسابدار + ناظر

شکایت کارفرما از کارگر | کارمند + حسابدار + ناظر

همانطور که در قبل توضیح دادیم که کارگر می تواند از کارفرما شکایت کند ، بلعکس آن شکایت کارفرما از کارگر نیز امکان پذیر است و کارفرما می تواند از کارمند، حسابدار و ناظر شکایت نماید.

مرور مسائل کار و کارگر و روابط کارگر و کارفرما یکی از مهمترین مواردی است که اکنون بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز است. این احساس نیاز به صنعتی سازی دقیق جوامع و دستیابی آنها به رشد اقتصادی در سالهای اخیر به دلیل افزایش حجم کار تولیدی و همچنین افزایش جمعیت و نیروی کار افزایش یافته است.

به افرادی که در ازای کار برای کارفرما دستمزد ، حقوق ، دستمزد ، سهام یا سایر مزایایی دریافت می کنند، کارگر گفته می شود.

کارفرما، اشخاص حقیقی و یا حقوقی هستند که افرادی به درخواست وی به عنوان کارمند، یا کارگر درازای دریافت دستمزد برای وی کار می کنند.

محل کارگاه

کارگاه محلی می باشد که از سوی کارفرما مشخص می شود تا کارگران در آنجا مشغول به کار شوند.نوع کارگاه بسته به موسسات مختلف می تواند، صنعتی، ساختمانی، خدماتی و مواردی از این نظیر باشد.

قرارداد فی ما بین

برای شروع کار و عقد قرارداد  بین کارگر و کارفرما یک قرارداد کتبی یا شفاهی که بر اساس آن کارگر در ازای دریافت دستمزد(حق کار) برای یک کار موقت یا غیر موقت برای کارفرما کار می کند که در این قرارداد علاوه بر ذکر جزئیات کامل طرفین باید موارد دیگر ذکر شود مانند نوع کار یا شغلی که کارگر در آن کار می کند ، دستمزد پایه ، ساعات کار ، تعطیلات ، تعطیلات ، محل کار ، تاریخ قرارداد ، مدت زمان قرارداد کار موقت و مواردی از این دست.

شکایت کارفرما از کارمند

هموراه در فضای کار اختلافاتی میان کارگر و کارفرما وجود دارد مه در مرحله اول با صحبت و بصورت مسالمت آمیز قابل حل وفصل می باشد. ومیتوان با کمک گرفتن مشاوره حقوقی و یا یک وکیل سعی در برطرف نمودن مشکل خود نمایید. در صورت حل نشدن مشکل با این روش باید یک پرونده قضایی تشکیل شود و با کمک از بهترین وکیل که با پرسش و پاسخ حقوقی سریع و ماهرانه ، شخص را به تمام ابهامات و حق وحقوق خود در این زمینه پاسخ دهد.

رایج ترین اختلافات میان کارگر و کارفرما

این احتمال وجود دارد که در روابط و قراردادهایی که بین طرفین کارگر و کارفرما وجود دارد ، در نحوه تحقق مفاد قرارداد تفاوت وجود داشته باشد. که گاها این اختلافات قابل حل شدنش است.

مراجع حل اختلاف:

بررسی و تصمیم گیری در مورد هرگونه اختلاف شخصی بین کارفرما و کارگر یا کارآموز ناشی از انطباق با مفاد قانون کار ، قرارداد یا دوره کارآموزی و توافق نامه های کارگاهی و همچنین بررسی اختلافات ناشی از قراردادهای کار که به طور موقت یا برای یک کار خاص منعقد شده است، هرگاه کارگر پس از اخطارهای کتبی نتواند وظایف خود را انجام دهد یا مقررات انضباطی کارگاه را نقض کند ، کارفرما می تواند پس ازاعلام نتیجه مثبت شورای اسلامی کار بدهی های عقب افتاده و حقوق کارگر را به ازای هر سال سابقه کار، معادل یک ماه، را به عنوان سنوات به وی پرداخت نمایید و قرارداد شکل گرفته بین آنها را فسخ کند.

شکایت کارفرما از حسابدار

هیئت حل اختلاف

بررسی اعتراضاتی که در دوره مقرر به رای هیئت منصفه وارد شده است و همچنین بررسی  درخواست کتبی بیمه فرد بیکار بدلیل عذر موجه برای اعلام نکردن بیکاری خود  به اداره کار و امور اجتماعی در مدت زمان مقرر و حل اختلافات ناشی از طرح طبقه بندی مشاغل نیزاز وظایف هیئت حل اختلاف می باشد.

هیئت تشخیص

مطابق ماده آیین نامه  هیئت تشخیص مشتکل از:

  • یک فرد به عنوان نماینده وزارت کار و امور اجتماعی
  • یک فرد به عنوان نماینده کارگران
  • یک فرد به عنوان نماینده مدیران صنایع

اگرچه حضور هر دو طرف در جلسه الزامی است؛ اما عدم حضور آنها یا نماینده منتخب آنها مانع رأی این سه نماینده نخواهد بود. بنابراین لازم به ذکر است که جهت معرفی دادخواست به هیئت سنجش ، تکمیل و ارائه دادخواست به واحد کار و امور اجتماعی ضروری است.

اداره کل کار و امور اجتماعی پس از دریافت دادخواست ، ابلاغیه ای را با موضوع ساعت ، روز اختلاف بین کارگر و کارفرما اعلام می کند ؛ اگر هر یک از طرفین به این حکم اعتراض داشته باشند ، باید ظرف 15 روز با مدارک خود به هیئت های حل اختلاف کار مراجعه کنند.

شکایت کارفرما از حسابدار

حسابدار به دلیل اینکه یک شغلی است به اموال شرکت دسترسی دارد و براحتی می تواند در حساب شرکت دستکاری کند ، به همین دلیل شکایت های گوناگونی انجام می شود در این موضوع. شکایت کارفرما از حسابدار یکی از مشکلاتی است که اکثر کارفرما ها با آن مشکل دارند و شما می توانید با وکلای آریا دادیار مشاوره داشته باشید و در صورت تمایل پرونده های خود را به ما بسپارید.

شکایت کارفرما از کارگر

شکایت کارفرما از ناظر

شکایت کارفرما از ناظر نیز یکی از مسئله هایی است که شما باید حتما باید وکیل متخصص در این زمینه داشته باشید که بتوانید، شکایت خود را پیگیری کنید. البته در بسیاری از مواقع خود کارفرما کار را خود پیش می برد و جایی که به مشکل می خورد به فکر وکیل می افتند. پس بهتر است قبل از شروع حتما با وکیل متخصص شکایت کارفرما از ناظر صحبت داشته باشید تا بدون حتی یک ذره استرس کار خود را پیش ببرید.

شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر

ممکن است در بعضی مواقع کارگر خساراتی به کارفرما وارد کند که کارفرما می توانید از کارگر بابت خسارت و ضرر و زیان شکایت کند. شکایت کارفرما از کارگر بابت ضرر ممکن است دلایلی گوناگونی داشته باشد که حتما قبل از تنظیم باید با یک وکیل مجرب مشورت کنید تا براحتی شما را کمک کنند.

شکایت کارفرما از کارگر به دلیل ترک کار

شکایت کارفرما از کارگر به دلیل ترک کار امکان پذیر است و اگر قرار داد تمام نشده است کارگر یا کارمند بدون اطلاع کار خود را ترک کرده است کارفرما می تواند از آن شکایت کند و سفته ای که سبب حسن انجام کار به کارفرما می دهید ، می تواند اجرا بگذارد. یکی از دلایلی که کارفرما می تواند از کارگر یا کارمند شکایت کار کند ترک کار است که براحتی این کار قابل اجرا است و باید نکاتی را رعایت کنید و بهتر است با وکیل مجرب مشورت داشته باشید.