نحوه شکایت از کارفرما اینترنتی

نحوه شکایت از کارفرما اینترنتی

در هر شرایطی، از عدم پرداخت حقوق، دستمزد، مزایا، عیدی، پاداش یا سنوات، و هرگونه اخراج غیرقانونی یا سوء استفاده از کارگر، تبعات جدی به همراه دارد. کارگران حق دارند از کارفرمای خود شکایت کنند و تمام حقوق و مزایای خود را انتظار مطالبه دارند. این روند با ثبت شکایت در مقابل کارفرما آغاز می شود. در این مقاله، نحوه ثبت شکایت از کارفرما اینترنتی به صورت کامل برایتان توضیح داده خواهد شد.

سایت مرجع برای شکایت از کارفرما اینترنتی

پس از تبدیل ثبت انواع شکایات به صورت الکترونیکی، اعم از کیفری و حقوقی، ارسال اظهارنامه و دسترسی به ابلاغیه های نهادهای دادگستری در سال 1395، فرآیند ثبت شکایات مرتبط با موضوعات قانون کار همچنان در یک حالت از ابهام و تردید باقی مانده است.

افزایش آگاهی و دانش کارگران درباره حقوق و مزایای خود و نتیجتاً مراجعات مکرر آنها به ادارات کار جهت ثبت شکایات و پیگیری، به تدریج منجر به ازدحام شدید در مراجعات و افزایش حجم پرونده ها شده است.

عوامل دیگری نیز از جمله عدم شفافیت در قراردادهای کاری و سوء استفاده از قراردادها توسط طرفین، باعث شده اند که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای اجرای و نظارت بر قوانین کاری، سامانه جامع روابط کار را طراحی و ابتدا به صورت آزمایشی در استان تهران اجرا کند.

طراحی سامانه جامع روابط کار به منظور ثبت الکترونیکی قراردادهای کار و تنظیم روابط بین کارگر و کارفرما در مرداد ماه 1396 تصویب شد و از دی ماه 1398 فعالیت خود را در سراسر کشور آغاز کرد.

این سامانه جامع دارای گستره کاربردهای مختلف در داخل سازمان ها و سطوح مختلف ارباب رجوع است.

سامانه جامع روابط کار بیش از 30 نوع خدمت را برای سهولت در موارد مرتبط با قوانین کاری تعریف کرده است.

نحوه شکایت از کارفرما اینترنتی

دو روش برای شکایت از کارفرما اینترنتی وجود دارد که اولین روش بدین صورت است که : روش شکایت از کارفرمااینترنتی  به این صورت بود که افراد متقاضی، فرم دادخواست را تکمیل کرده و در آن اطلاعات شخصی خود، کارفرما و مطالباتشان را وارد می کردند. سپس به مراجع اداره کار مربوطه مراجعه و فرم دادخواست را به واحد ثبت درخواست ارائه می کردند تا ثبت شود.

اما در حال حاضر و با هدف کاهش حجم مراجعات حضوری و افزایش سهولت در ثبت دادخواست، این فرآیند به شکل الکترونیکی انجام می شود. افراد متقاضی باید از طریق پلتفرم الکترونیکی مربوطه، فرم دادخواست الکترونیکی را تکمیل کنند. در این فرم، آنها اطلاعات شخصی خود و کارفرما را وارد کرده و اسناد و مدارک مرتبط را اسکن شده ضمیمه کنند.

این روش به نحوی کار می کند که پس از تکمیل فرم و ضمیمه کردن مدارک، ثبت دادخواست به طور آنلاین انجام می شود. افراد متقاضی دیگر نیازی به حضور حضوری در مراجع اداره کار ندارند و می توانند به سهولت از طریق این پلتفرم الکترونیکی شکایت خود را ثبت کنند. این تغییر به عنوان یک تازگی در روش ثبت شکایات از کارفرما اینترنتی با هدف افزایش کارآیی و سهولت در فرآیند انجام شده است.

بیشتر بخوانید : عدم تسویه حساب کارفرما

برای ثبت نام در این سامانه الکترونیکی، ابتدا فرد متقاضی باید مدارک مورد نیاز را به دست داشته باشد و سپس به دفاتر پیشخوان دولت منتخب برای انجام فرآیند ثبت نام و احراز هویت مراجعه کند. این دفاتر پیشخوان دولت به وظیفه ثبت نام افراد طبق قوانین مکلف هستند.

با مراجعه به آدرس دفاتر پیشخوان خدمت، لیست دفاتر پیشخوان خدمت برای تمامی استان ها نمایش داده می شود.

مهم است به یاد داشت که اطلاعات در سامانه جامع روابط کار به طور داوطلبانه و تکمیلی ثبت می شود، اما در مراحل بعدی ارائه خدمات به جامعه کار تنها از طریق این سامانه انجام خواهد شد. این روش با هدف تسهیل در ارائه خدمات و ایجاد یک محیط آسانتر برای مراجعه کنندگان به این سامانه انتخاب شده است.

شکایت از کارفرما

شکایت از کارفرما اینترنتی یکی از موضوعاتی است که خیلی از قانون آن سر در نمی آورند و شما باید برای اینکه بتوانید به درستی از خود دفا کنید ، حداقل با یک وکیل مشاوره داشته باشید. شکایت از کارفرما با حتما با یک شخص که مسلط به قانون کار است راهنمایی داشته باشید.

شکایت از کارفرما بابت اخراج

برای شکایت از کارفرما بابت اخراج آغاز بایست سبب این مسئله معین شود. برخی اوقات به سبب کم کاری هایی که از سوی کارگر یا کارمند می شود، کارفرما چاره ای جز اخراج او را ندارد.

اما برخی مواقع اینگونه به سبب مشکلات مالی، اقتصادی و یا بدون اصلا سبب و بنا بر خصومت فردی، کارفرما کارمند را اخراج می کند.

شکایت از کارفرما بعد از تسویه حساب

شکایت از کارفرما بعد از تسویه حساب یکی از موضوعاتی است که کارگران از آن می ترسند و فکر می کنن به حق و حقوق خود نمی رسند که در ادامه به صورت کامل برای شما این مسئله را توضیح می دهیم. برای خواندن مقاله به صورت کامل روی لینک شکایت از کارفرما بعد از تسویه حساب کلیک کنید.

شکایت از کارفرما بدون قرارداد

شکایت از کارفرما بدون قرارداد یکی از موضوعاتی است که خیلی از مردم درباره آن سوال دارند که در این مقاله به صورت کامل توضیح می دهیم که چگونه شکایت کارگر بدون قرارداد امکان پذیر است و چه مراحلی دارد. مقاله شکایت از کارفرما بدون قرارداد را حتما قبل از هر اقدامی مطالعه کنید.

وکیل اداره کار

بدون شک داشتن یک وکیل اداره کار برای کارفرما یا کارگر ، کمک ویژه ای به شما می کند تا بتوانید به حق و حقوق خود برسید. بدون شک وکیل اداره کار با توجه به پرونده هایی که انجام داده است ، تجربه کافی دارد و براحتی به شما عزیزان کمک کنند.

وکیل دیوان عدالت اداری

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران باید شخصی باشد که تسلط کافی به قوانین دیوان عدالت اداری داشته باشد و باید کلا تخصص کاری این شخص دیوان باشد تا بتواند بهترین دفاع و بهترین دادخواست را برای شما بنویسد. یکی از خصوصیات وکیل دیوان عدالت اداری این است که پرونده های گوناگونی انجام داده باشد و تسلط کافی در این زمینه داشته باشد.

شکایت از کارفرما بابت دیه

در صورتی که کارفرما به وظایف خود عمل نکند یا از تقبل هزینه های کارگر در این مورد خودداری کند، کارگر می تواند شکایت از کارفرما بابت دیه را درخواست کند و برای پوشش درمانی اقدام نماید. این شکایت می تواند به صورت حقوقی انجام شود و به کمک وکیل یا مشاور حقوقی تنظیم شود تا حقوق کارگر در این مورد حفظ شود.