نوشتن لایحه + تنظیم + هزینه + دفاعیه

نوشتن لایحه + تنظیم + هزینه + دفاعیه

در این مقاله میخواهیم راجب تنظیم لایحه و نوشتن لایحه برای شما بگوییم و هزینه نوشتن لایحه توسط وکیل چقدر می شود که به صورت کامل برای شما می گوییم.

نوشتن لایحه برای چیست؟

نوشتن لایحه چه برای دعاوی حقوقی باشد و چه کیفری، می تواند برای دفاعیه نوشته شود یا در مقام درخواست واگذار به کارشناس، تجدید عقیده خواهی، دیوان عالی مملکت و یا هر نوع درخواست قضایی دیگر توسط دوجانب دعوی یا وکیل آنان تسلیم دادسرا شود.

وقت نوشتن لایحه

گاها بعد از نوشتن دادخواست و شکایت دوجانب دعوی عمل به تنظیم یا نوشتن لایحه دفاعیه خود می نمایند. از آنجایی که نوشتن لایحه از با اهمیت ترین و موثرترین اقداماتی است که بایست برای دادگر حق موکل اجرا بشود به کار بردن نهایت دقت و توجه و خبرت وکیل در نوشتن لایحه جزء لازم و ملزومات تنظیم این مطرح قانونی وجود دارد چرا که وجود اتفاقات و رخدادهای غیر منتظره در طی روند بررسی و جریان داشتن پرونده قضایی و تغییر احتمالی قاضی دادسرا می تواند از ادله ها وجود یک لایحه عالی باشد.

نکاتی که برای نوشتن لایحه بایست پیش روگیری شوند عبارت است از:

اگر برای نوشتن لایحه و دفاع از خود از وکیل کمک نگرفته اید و قصدی برای عمل به اجرا این کار نداشته باشید بایست نسبت به نوشتن لایحه و قلمی که در آن برای بیان جزئیات و حرف های نگفته شده استفاده می کنید دقت وافری نمایید. چرا که نوشتن یک لایحه مناسب و قلمی حقوقی رسا به کار برده برای نوشتن لایحه، به طور حتم در نتیجه دعوی اقامه شده در دادسرا تاثیر گذار خواهد بود.

چگونه برای تنظیم لایحه اقدام کنیم

اگر افرادی برای نوشتن لایحه بدون ترس از هزینه نوشتن لایحه توسط وکیل پرونده ی خود را از همان آغاز به وکیل متخصص در دایره های دعوی سپرده باشد حتما انتخابی درستی از جانب خواهان نوشتن لایحه فرم گرفته است و تنها در خلال نوشتن لایحه نسبت به یادآوری نکات لازم عمل شود.

بیشتر بخوانید : تنظیم دادخواست + هزینه + وکیل + آنلاین

برای کسانی که پرونده حقوقی یا کیفری خود را بدون گرفتن وکیل در دادسرا های قضایی اقامه کرده اند و در خلال تنظیم یا نوشتن لایحه عمل به گرفتن وکیل برای دعوی خود می کنند بایست در خلال این انتقال مسئولیت به این توجه شود که وکیل با دقتی کامل پرونده قضایی آنان را مطالعه کرده باشد چرا که تسلط کامل بر تمام مفاد و جزئیات پرونده طبق تنظیم لایحه کامل و جامع می شود. چرا که چه بسیار پرونده هایی قضایی هستند که با نوشتن یک لایحه ی مناسب نتیجه آرای را تغییر داده اند.

نوشتن لایحه

استدلال و دلایلی که در نوشتن لایحه به کار می رود بایست به زبان ضابطه، محکمه پسند و با اتکا به ماده قانونی باشد. چرا که هر شیوه بی توجهی در نوشتن لایحه سبب رد درخواست لایحه می شود.

نکاتی که در نوشتن لایحه باید در نظر گرفته بشود

  1. به سه بخش لایحه که مقدمه ، متن اصلی و نتیجه گیری توجه ویژه شود.
  2. باید لایحه نوشته شده خوانا باشد
  3. ادب و احترام به قاضی در نوشتن لایحه
  4. باید نگارش و املاء لایحه درست باشد.
  5. باید لایحه مختصر و کوتاه باشد و مفهوم را برساند.
  6. باید در یک لایحه به ماده قانون ها استناد شود.
  7. در لایحه نباید از زبان محاوره ای استفاده شود.
  8. باید در لایحه نوشته شده پاسخ به طرف دعوا داده شود.

وکیل یا هر فردی که برای نوشتن لایحه انتخاب می شود بایست نسبت به نگارشی که برای نوشتن لایحه یا درخواست لایحه استفاده می شود دقت داشته و از بیان نکات بی سبب و بدون ارتباط با پرونده قضایی جداً خوداری نماید.

در خلال نوشتن لایحه فردی که برای تنظیم این لایحه انتخاب می شود حتما بایست به اظهارات طرف مقابل دعوی در آغاز، میانه و انتهای پرونده دقت داشته و تمام توجه خویش را در به خاص این مورد به کار ببرد.

آیا وکیل بایست در نوشتن لایحه به نکات دستوری نگارشی دقت کند؟

همانگونه که بیان شده، پیش روگیری نکات دستوری و گرامری ادبیات فارسی در خلال نوشتن لایحه می تواند خیلی تاثیر گذار بر نتیجه ی مسئله خواسته دعوی باشد چرا که استفاده نادرست و نابجا از یک نکته دستوری امکان اینکه نتیجه برعکس شود وجود خواهد داشت. به عنوان مثال اگر شخص یا وکیل او در خلال نوشتن لایحه نسبت به استفاده به جا از کاما (ویرگول) بی دقتی نماید به طور حتم نتیجه و معنی جمله به فرم کامل تغییر کرده و این می تواند نتایج ناگواری برای شخص متقاضی لایحه داشته باشد. (برای مثال: بخشش، لازم نیست اعدامش کنید و یا بخشش لازم نیست، اعدامش کنید.)

چیستی تنظیم لایحه تجدید عقیده خواهی:

پس از آنکه برای اولین بار دعوی در دادسرا بدوی اقامه شد هر یک از دوجانب می توانند با تنظیم یک لایحه نسبت به حکم دادگاه دادسرا مناسب با اظهارات و ادله ها ابرازی مبنی بر تشکیل دادسرا تجدید عقیده اعتراض داشته باشند.

تنظیم لایحه دفاعیه

  • در تنظیم لایحه بایست توجه نمود که باید در ابتدا لایحه به شماره ابلاغیه، پرونده یا دادنامه که براساس آن تنظیم لایحه دفاعیه انجام می شود اشاره کرد.
  • در تنظیم لایحه حتما باید اسم شخص را درست خطالب کنید و باید نام شعبه یا دادسرا را به درستی در لایحه وارد کنید.
  • لایحه نه باید کوتاه و نه خیلی بلند باشد، بلکه بسته به موضوع پرونده، تعداد موضوعات یا عناوین اتهامی اندازه مناسبی داشته باشد که وکیل نوشتن لایحه براحتی برای شما انجام می دهد.
  • در تنظیم لایحه، بایست از تکرار مکررات اکیدا پرهیز شود. اینگونه، لایحه دفاعیه بایست به‌گونه‌ای نوشته شود که تخریب بی سبب طرف مقابل تلقی نگردد.
  • داشتن املا مناسب و ویراست حرفه ای لایحه باعث می شود که قاضی پرونده با دقت آن را بخواند.
  • در نوشتن و ثبت لایحه به تمامی همراهان پرونده از قاضی تا طرف مقابل و تا اینکه خودتان (!)، احترام بگذارید و از الفاظ مودبانه استفاده نمایید.
  • اتکا به ضابطه، مهمترین زمینه تنظیم لایحه درست است. در هر بخشی از لایحه سعی کنید برای ادعای خود از ماده قانونی استفاده کنید.

نحوه نوشتن لایحه دادخواست استرداد

بعضا در بعضی از دعوایی شاکی پرونده از شکوائیه خود از خوانده پرونده پشیمان شده و برای این انصراف خود بایست یک لایحه با موضوع استرداد دادخواست نوشته و تقدیم دادسرا مربوطه نماید. در این لایحه شخص بایست مخاطب خود را عنوان کرده و با بیان شماره پرونده و تعداد جلسات دادرسی رضایت خویش را سبب انصراف از شکوائیه اعلام کند.

بیشتر بخوانید : وکیل تنظیم قرارداد | هزینه تنظیم قرارداد توسط وکیل

نحوه نوشتن لایحه، برای معارفه داور و قبولی داوری در دعاوی طلاق

بعضی اوقات در دعاوی خانوادگی طلاق، دادسرا دستور به معارفه داور برای دوجانب دعوی، صادر می نماید. طبق این دستور زوج و زوجه بایست برای دعوی خود به فرم جداگانه داور معارفه کرده و در عوض، داور اینگونه تقاضای قبولی داوری خود را بایست به دادسرا اعلام کند. و اینکه داور و دوجانب دعوی، بایست مشخصات فردی خود را به همراه اصل آن ها ضمیمه درخواست لایحه خود کنند.

نحوه تنظیم لایحه برای مطالعه پرونده

زمانی که دوجانب دعوی خواهان این باشند که خود، پرونده قضایی خویش را مطالعه نمایند بایست این تقاضای مطالعه ی پرونده را در قالب یک لایحه تنظیم کرده و به دادسرا مربوطه تقدیم نمایند.

نحوه تنظیم لایحه پرداختی هزینه کارشناسی

دادسرا ها و سایر ماخذها قضایی گاهی برای اصدار حکم دادگاه برای برخی از دعاوی ها از نظریه و تحقیقات یک کارشناس با خبرت استفاده می کنند که این استخدام کارشناس خود برای دادسرا هزینه بر وجود دارد چرا که دادسرا بایست دستمزد کارشناس را پرداخت نماید. حال محتمل است این پرداخت از طرف خود دادسرا فرم بگیرد یا از طریق دوجانب دعوی، که در فرم پرداخت از دوجانب دعوی، شخص بایست فیش بانکی پرداخت را ضمیمه لایحه خود کرده و تسلیم دادسرا نماید.

بیشتر بخوانید : وکیل قراردادها + مشاوره حقوقی قراردادها

نوشتن لایحه برای اصدار قرار تامین خواسته

در مرحله دادسرا و در پرونده های کیفری که سبب به وجود آمدن غبن و آسیب برای شاکی پرونده می شود، شاکی می تواند تقاضای اصدار تامین خواسته خود را به دادیار یا بازپرس داده و از آنان بخواهد که در به خاص آسیب به وجود آمده دستور قرار تامین خواسته را صادر نمایند. نکته ای که در مورد این نوع لایحه وجود داشته این هست که شخص شاکی بایست تا قبل از ختم دادرسی، تقاضای خود را سبب اصدار تامین خواسته تقدیم دادسرا کند.

تنظیم لایحه کیفری توسط وکیل

تنظیم لایحه کیفری یکی از تخصصی ترین لایحه ها می باشد که شما باید حتما برای تنظیم آن با یک وکیل مشورت داشته باشید. وکیل به دلیل تجربه و علمی که دارد می تواند براحتی تنظیم لایحه کیفری را برای شما انجام دهد و تمامی ماده قانون هایی که مربوط به دعوای شما می شود را در لایحه قرار می دهد.

تنظیم لایحه حقوقی و مراحل آن

تنظیم لایحه حقوقی نیز یکی از دعاوی می باشد که در حوزه حقوقی می شوند که عبارتند از : خانواده، طلاق، مهریه، ملکی ، چک و سفته و دهها موضوع دیگر در بخش حقوقی می باشند که بسته به نوع دعوا شما باید تنظیم لایحه حقوقی صورت پذیرد.

تنظیم لایحه به صورت آنلاین در آریا دادیار

اگر شما وقت کافی برای حضور در دفتر وکالت ندارید می توانید تنظیم لایحه خود را به صورت اینترنتی و غیر حضوری به تیم مجرب آریا دادیار بسپارید. بدین صورت که شما به صورت تلفنی موضوع دعوا و اتفاق هایی که افتاده را به وکیل توضیح می دهید و وکیل بهترین لایحه را برای شما تنظیم و از طریق نرم افزار های پیام رسان مانند واتساپ به صورت ورد و پی دی اف ارسال می کند.

فرد مناسب برای تنظیم لایحه چه کسی است؟

  1. وکیل که سابقه حداقل 5 سال را داشته باشد
  2. انواع لایحه چه حقوقی و کیفری در سابقه کاری داشته باشد
  3. به ماده قانون ها تسلط کافی داشته باشد
  4. برای تنظیم لایحه خوب باید فن بیان وکیل بالا باشد
  5. تنظیم لایحه باید تمامی نکات حقوقی و کیفری در آن رعایت شود
  6. وکیل باید با توجه به خواسته موکل خود لایحه را تنظیم کند
  7. باید تمامی تلاش خود را برای نتیجه گرفتن موکل خود بگذارد
  8. لایحه باید مختصر و مفید باشد و موضوع کلی را به قاضی برساند
  9. باید تنظیم لایحه به گونه ای باشد که وکیل بتواند براحتی کار را انجام دهد.
  10. قلم و نوشتار وکیل برای تنظیم لایحه بسیار مهم است
  11. باید موکل را با توجه به لایحه توجیه کند که در دادگاه چه بگویید.
  12. به این نکته هم توجه داشته باشید هر چه وکیل سابقه بالاتری داشته باشد لایحه آن گران تر می باشد
  13. تجربه وکیل در تنظیم لایحه را به هیچ وجه فراموش کنید.

اعلام نشانی خوانده پرونده به وسیله نوشتن لایحه

همانگونه که می دانید برای هر پرونده قضایی که در دادسرا اقامه می شود یک خوانده و یک خواهان وجود دارد که مشخصات این دو بایست در همان ابتدای دعوی در دادخواست بیان شده باشد حال درصورتیکه آدرس یا نشانی خوانده شناخته نشود و یا تغییر پیدا کرده باشد خواهان (شاکی) بایست شخصاً نشانی جدید خوانده را در طی یک لایحه تقدیم دادسرا نماید.

هزینه نوشتن لایحه

هزینه نوشتن لایحه توسط وکیل

همانگونه که مستحضر هستید نوشتن این مطرح ضابطه همان قدر که می تواند تاثیر مثبتی بر نتیجه حکم دادگاه دادسرا داشته باشد همان قدر هم می تواند تاثیر منفی بر نتیجه حکم دادگاه پرونده، در فرم به خوبی تنظیم نشدن لایحه بگذارد. لذا اگر نوشتن لایحه را تنها راهی برای دفاع از خود می دانید پیشنهاد می کنیم حتما، حتما قبل از هر اقدامی با یک وکیل ماهر در نوشتن لایحه مشورتی داشته باشید تا هزینه و وقتی که برای نوشتن لایحه به کار می برید به علت بی تجربگی به هدر نرود.