وکیل قتل | مشاوره حقوقی قتل | قتل غیر عمد

وکیل قتل | مشاوره حقوقی قتل | قتل غیر عمد

این مقاله که به صورت تخصصی نوشته شده است در مورد وکیل قتل و مشاوره حقوقی قتل است که شما می توانید در صورت داشتن سوال بعد از خواندن مقاله قتل غیر عمد با وکلای مجرب ما تماس گرفته و مشاوره داشته باشید.

موضوع کلی قتل و قتل عمد و غیر عمد

یکی از موضوعاتی که قوانین پیچیده ای دارد و موضوعی بسیار حساس می باشد جرم قتل می باشد که بسیار در این موضوع شما به وکیل قتل نیاز دارید حالا چه شخصی که به قتل متهم شده است یا خانواده و اولیای دم مقتول. وکیل قتل با توجه به حساسیت موضوع باید روانشناس خوبی باشد و همچنین از فن بیان قوی برخوردار باشد. در مورد قتل قوانین مختلفی در تخفیف ، تبدیل مجازات وجود دارد و قوانین و آرای وحدت رویه مختلف در این زمینه وجود دارد که وکیل قتل باید نسبت به این ها اشراف کامل داشته باشد تا به بهترین شکل ممکن در این زمینه از موکل خود بتواند دفاع کند تا حقی از موکل ضایع نشود وکیل قتل باید بسیار دلسوز و با حس همدردی بالا در این زمینه تلاش کند زیرا اهمال او می تواند به مجازات های سنگین منجر شود ، موسسه حقوقی ما با در اختیار گذاشتن وکیل قتل برای شما این امکان را فراهم می آورد تا مشاوره حقوقی قتل را به صورت تلفنی و یا حضوری انجام دهید و پس از مشاوره حقوقی قتل پرونده ی خود را در این موضوع به وکیل قتل بسپارید.

چرا مشاوره حقوقی با یک وکیل قتل

قتل جرمی است که جامعه بسیار نسبت به آن حساس است و جرمی خشن به شمار می آید که قانون مجازات های سنگینی مثل اعدام برای آن در نظر گرفته است قتل به قتل عمد و قتل غیر عمد تقسیم می شود که قتل عمد قتلی است که از روی قصد و اراده قاتل انجام می شود و قتل غیر عمد نیز آن است که قاتل قصد و اراده ی قبلی ندارد اما بنا به دلایلی مثل بی احتیاطی و عدم مهارت این اتفاق می افتد که البته در بسیاری از کشورها قتل غیر عمد ، قتل محسوب نمی شود و در زمره ی مرگ های تصادفی قرار می گیرد. در حقوق ما قتل به عمد ، شبه عمد و خطای محض تقسیم شده است که هر یک از آن ها مجازات های خاص خود را دارد.

شرایط دادگاه برای قتل عمد

وقتی که قتل عمد رخ می دهد ، متهم به قتل در صورت محکومیت به قصاص نفس محکوم می شود یعنی به اعدام محکوم می شود ، در خطای محض به هیچ وجه قصد جنایت وجود دارد و مثال ساده ای که در این باب مشود ذکر کرد این است که شخص برای شکار تفنگ خود را نشانه رفته اما تیر به شخص دیگری اصابت می کند و آن شخص جان خودش را از دست می دهد که در این جا مرتکب خطای محض به پرداخت دیه محکوم می شود اما در قتل شبه عمد پیچیدگی هایی وجود دارد که شما باید از وکیل قتل استفاده کنید و مشاوره حقوقی قتل را انجام دهید و زمانی است که شما مثلا قصد دارید به کسی سیلی بزنید اما او بر اثر این سیلی جان خودش را از دست می دهد و این جاست که باید به خوبی اثبات شود که قتل غیر عمد اتفاق افتاده و در صورت عدم اثبات شخص ممکن است به اعدام محکوم شود پس بسیار زیاد در این جا شما به وکیل قتل نیاز دارید تا به بهترین شکل ممکن از حق شما دفاع کند و قتل غیر عمد را نزد دادگاه به اثبات برساند.

وکیل قتل

یک وکیل قتل مجرب می تواند با تمام تلاش خود متهم را از قصاص نجات دهد مسئله ی قتل بسیار مهم است و نمی توان نسبت به آن بی توجه بود و ممکن است پیش بیاید شخص بی گناه یا شخصی که نیاید قصاص شود به دلیل درست دفاع نکردن از خود و عدم آگاهی نسبت به قوانین محکوم شود و شما چه در قتل عمد و چه در قتل غیر عمد به وکیل قتل و مشاوره حقوقی قتل نیاز دارید.

نیاز به ادله اثبات قتل

جهت پیگیری در این پرونده نیاز به وجود اثبات ادله میباشد در جرمی مثل قتل تنها یک دفعه اقرار کافیست تا به اثبات برسد ضمناً شهادت دو مرد عادل به قتل می تواند از ادله محکمه پسند به حساب آید، در قتل از دلایلی برای اثبات جرم آن استفاده می گردد که جای دیگر کاربرد ندارد قسامه دلیل مختص اثبات این جرم به شمار می رود. برای اینکه فضای استفاده از قسامه ایجاد گردد وجود لوث الزامیست ، منظور این است که قاضی به ارتکاب جنایت متهم یقین هشتاد درصدی داشته باشد، وقتی که لوث صورت پذیرد، پنجاه مرد از بستگان مدعی می توانند برای متهم بودن قاتل سوگند یاد نمایند.

تقدیم دادخواست به محکمه کیفری

چنانچه پیگیری پرونده قتل منتهی به پرداخت دیه گردد میباست به این امرتوجه داشت که دیه مالی صرفاً برای جبران خسارت نمی باشد، بلکه نوعی مجازات هم محسوب می شود به همین دلیل برای مطالبه آن نیاز به تقدیم دادخواست نیست . اگر فردی ازاولیاء دم ادعای خسارت و زیان را داشته باشد میتواند دادخواستش راتقدیم کند و ضرر خود را طلب نماید ،از آنجایی که وکلا هر کدام در زمینه ایی متخصص می باشند لذا بررسی این گونه پرونده ها را نمی توان به هر شخصی واگذار نمود.

 مزایای کمک گرفتن از یک وکیل قتل:

  • وکیل دعاوی قتل می تواند رضایت و یا عدم رضایت شاکی را اعلام کند و نیازی به حضور شاکی در دادگاخه نیست.
  • زمان لازم برای اثبات جرم باید کاهش یابد.
  • شاکی می تواند در دادگاه حضور پیدا نکند.
  • وکیل این اجازه را دارد که قاتل فراری را جلب ند.
  • چنانچه که اولیای دم رضایت دهند، وکیل می تواند دیه را از جانب شاکی پرداخت کند.

انواع قصاص و شرایط اجرای آن:

قصاص به معنای مجازات شخص متهم می باشد. در قوانین اسلامی قصاص بر دو نوع می باشد:

  1. قصاص نفس: به معنای اعدام گرفتن جان کسی است که شخصی را به صورت عمد به قتل رسانده است.
  2. قصاص عضو: این قصاص در صورت مجازات هایی غی از قتل اجرا می شود.

برای اجرای حکم قصاص، متهم باید برخی شراط را داشته باشد که درادامه به آنها می پردازیم:

  1. سلامت عقل و روان متهم
  2. عدم رابطه ی پدر و فرزندی
  3. هم دین بودن قاتل و مقتول

یک وکیل قتل اگر دلسوز باشد و فن بیان قوی داشته باشد ممکن است بتواند رضایت اولیای دم را بگیرد موسسه حقوقی ما به دلیل اهمیت قتل فرصت مشاوره حضوری را برای شما فراهم می آورد و شما می توانید با مراجعه به موسسه با وکیل قتل دیدار کرده و مشاوره حقوقی قتل را انجام داده و راجع به قتل عمد و قتل غیر عمد اطلاعات خوبی را کسب و سپس پرونده ی خود در موضوع قتل را به وکیل قتل سپرده تا از حق شما به بهترین نحو دفاع کند.

1- قتل عمد

بر اساس بندهای ماده ۲۰۶ قانون مذکور قتل برای همان پلاسماء قتل عمدی محسوب میشود و در همین راستا نیز طبق ماده ۲۰۵ ق.م.ا مجازاتی برای قتل محمدی در نظر گرفته شده است که مقرر می دارد: "مجازات مرتکب قتل عمدی قصاص است مگر در مواردی که قانون استثنا شده باشد " چنانکه ملاحظه می شود قانون گذار جرم قتل را تعریف نکرده است لیکن حقوق دانان کیفری با استفاده از روح قانون و قواعد حقوق جزا قتل عمدی را بعنوان مسلمي عمدی حیات انسان دیگری تعریف نموده اند.

۲ - قتل شبه عمد:

وقتی قتل شبه عمد محسوب می شود که مرتکب دارای سوء نیت عام ( فصد جرح : ضرب) روی جسم جی علیه باشد ولی بدون اینکه قصد نتیجه (سلب حیات موجود بوده و ضرب و یا جرح نوعا کننده باشد در عمل منجر به فوت وی می گردد.

بنابراین فعل مرتکب باید غیر مجاز یا عدوانی باند در غیر این صورت قتل شبه عمد تحقق پیدا نمی کنند مجازات این جرم به بال تا ده سال حبس مقرر شده است.

مشاوره حقوقی قتل

3 - قتل غیر عمدی یا خطا:

در صورتیکه قتل عمدی بواسطه بی مبالاتی با بی احتیاطی با اقدام به امری که مرتکب در آن مهارت نداشته با عدم رعایت نظامات دولتی واقع شود قتل غیرعمدی یا خطا رخ داده است که در این صورت مرتکب به حبس تادیبی از یک سال تا به بال محکوم خواهد شد بعلاوه ممکن است مرتکب از پنجاه إلى پانصد تومان غرامت نیز محکوم شود.

از مفاد موضوع فرق معلوم می شود که در قتل غیر عمدی مرتکب فاقد قصد فعل و تتجه نسبت به محلی علیه است ولی رفتاری را پیشه خود می کند که مغایر با دقت و مراقبت می باشد و قتل۔ حاصل رفتار مرتکب است لذا از نظر روانی عصر معنوی قتل غیر عمدی، بی دقتی و عدم تفکر باشد.

جرم قتل عمد :

تعریف هر شی یا اصطلاحی اساس شناسایی و معیار تمیز آن از سایر آثيا و اصطلاحات محسوب می شود. هر علم قبل از هر چیز بر آن است که تصویری روشن و مشخص و تاثرحد امکان جامع، از موضوعات مربوط به دست دهد و گرد ابهام را از آن ها بزداید و چون ترکیب و پیچیدگی تصورات، بزرگترین مانع برای روشنی و امتیاز آن هاثه چاره جز این نیست که محقق به تحلیل آن ها بپردازد، یعنی با اجرای ساده ای که گل و مقوم آن است، باز نماید و به عبارت دیگر آن ها را تعریف کند.

از تصورات پیچیده است که نه تنها اجزای تشکیل دهنده تعریف آن در رشته های مختلف علوم انسانی متفاوت است، بلکه این اجزاء قطعیت و جرمیت کافی نداشته، در موقعیت های زمانی و مکانی مختلف دچار حذف و اضافه می شوند. به همين دليل أشخاصی مثل کر، حقوقدان فرانسوی، در تعریق جرم تردید میکند. به نظر وی چون جنایت بر حسب زمان و مکان تغییر می کند، لذا بر طبق یک عمل قابل توصیف نیست و حتی می توان گفت که علی رغي تناقض و تضادی که ممکن است با اخلاقی هم داشته باشد که باز آن هم، همه جا قراردادی است، نمی توان آن را تعریف نمود.

قتل غیر عمد

مشاوره حقوقی قتل توسط وکیل

اگر شما نیاز دارید با یک وکیل قتل صبحت کنید و از کمک آن استفاده کنید بهتر است از مشاوره حقوقی قتل ما استفاده کنید و با وکلای مجرب گروه وکلای آریا دادیار صحبت کنید.

بدون شک گروه وکلای آریا دادیار جزو بهترین موسسات در ایران است که به صورت تخصصی به پرونده های قتل می پردازد و شما می توانید براحتی و تر کمترین زمان سوالات خود را از وکلای مجرب قتل ما بسپارید و جهت مشاوره حقوقی قتل با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

اگر شخصی مورد ضرب و جرح قرار بگیرد ولی امکان زنده بودن او باشد و دیگری بعد از آن او را به قتل برساند کدام یک قاتل محسوب می شود؟

طبق قانون نفر دوم قاتل است، هر چند عمل نفر اول به تنهایی موجب مرگ او شود ولی چون امکان زنده ماندن را داشته است نفر اول فقط به مجازات قصاص عضو یا دیه جراحی که وارد کرده است محکوم می شود.

آیا اگر قتل در ماه حرام باشد علاوه بر افزایش دیه، مجازات نیز شدیددتر می شود؟

خیر، قتل در ماه حرام فقط موجب افزایش میزان دیه می شود و تاثیری در میزان مجازات ندارد.

اگر مقتول قبل از فوت نسبت به قاتل اعلام گذشت کند، آیا حق قصاص برای اولیاء دم همچنان محفوظ است؟

چنانچه مقتول قبل از فوت اعلام گذشت کند، اولیای دم نمی توانند پس از مرگ مورث خود قاتل را قصاص کنند، البته اولیای دم حق دارند از قاتل دیه اخذ کنند.