شکایت از کارگر بابت ترک کار

شکایت از کارگر بابت ترک کار

در این مقاله میخواهیم راجب شکایت از کارگر بابت ترک کار صحبت کنیم که یک کارفرما چگونه می تواند از یک کارگر یا کارمند به دلیل ترک کار شکایت کرد.

در این مقاله تمامی سعی خود را کرده ایم هر چی راجب ترک کار کارگر هست برای شما عزیزان توضیح دهیم که توسط وکیل اداره کار تنظیم و نوشته شده است.

این نکته را به یاد داشته باشید که غیبت با ترک کار دو موضوع متفاوت است و به هم هیچ ارتباطی ندارند.

در کل هر آنچه نیاز باشد درباره ترک کار کارگر بدانید ما در این مطلب برای شما آماده کرده ایم. وکیل اداره کار با تسلط بر قوانین می تواند مشکلات شما را در این زمینه به بهترین نحو ممکن حل کند و مشاوره تلفنی اداره کار در اختیار شما است که سوال های خود را بپرسید.

ترک کار بدون قرارداد

معنای ترک کار بدین صورت است که کارگر بدون اینکه علت قابل قبولی داشته باشد، کار خود را ترک نماید و آنچه با اهمیت است که کارگر یا کارمند این ترک را به کارفرما خود توضیح نداده است.

آنچه مشخص است هنگامی که شخصی به کاری مشغول می گردد، مسئولیت کار مورد عقیده با اوست و کارفرما به تبع اعتمادی که به کارگر به کار گرفته شده داشته است کار را به وی  می سپارد و بی گمان کارفرما برنامه ریزی هایی اینگونه جهت این کار منظر کرده است،

بدین طریق هنگامی که کارگری که با کارفرما برای کاری معینی قرارداد بسته است بدون اطلاع او ترک کار کند، خساراتی را به کارفرما وارد می کند که ممکن است به همین راحتی نشود آن را حل و فصل کرد.

پس ضابطه گذار این عمل کارگر را مذوم شمرده است و به کارفرما این حق را اعطا نموده است که سبب خساراتی که از ترک کار بدون سبب موجه کارگربه او وارد شده است به ماخذها صالح شکوائیه نماید.

شاید بین کارگر و کارفرما هیچ قراردادی به صورت کتبی رد و بدل نشده است، در اینگونه مواقع کارگران بر این باور هستند که به برای فقدان وجود قرارداد کارکتبی، هر زمان که بخواهند می توانند کار خود را ترک نمایند که کاملا در اشتباه هستند.

اما یک فرقی و تفاوتی وجود دارد که آن این است در اینگونه اوضاع که قرارداد کتبی بین کارگر و کارفرما وجود ندارد و کارفرما در صورتی که اثبات نماید، ارتباط کارگر و کارفرمایی فی مابین کارگر و کارفرما وجود داشته است و کارگر علیرغم اینگونه ارتباط ای کار خویش را ترک نموده است، می تواند از این جهت از کارگر شکوائیه نماید و مطالبه خسارت اینگونه نماید.

در کل بخواهیم بیان کنیم باید کارفرما رابطه کارگر و کارفرمایی را ثابت کند و حتما باید با یک وکیل متخصص اداره کار مشاوره داشته باشد تا شکایت از کارگر بابت کار را بتواند اثبات نماید.

پرسش: آیا مشکلات بین کارگر و کارفرما، سبب قابل قبولی جهت ترک کار کارگر وجود دارد ؟

محتمل است بین کارگر و کارفرما مشکلاتی اینگونه وجود داشته باشد، اما وجود این مشکلات چه فردی و چه مشکلات کاری سبب موجهی جهت اینکه کارگر تصمیم بگیرد که دیگر به سر کار نرود و عمل محول شده به وی را بررسی ننماید، نیست.

شکایت از کارگر بابت ترک کار

از این رو درصورتیکه کارگر قصد داشته باشد به جهت مشکلات فی مابین او و کارفرما به کار خویش ادامه ندهد، لازم است که مراتبی را طی نماید و این مسئله را به کارفرما اطلاع دهد و در صورتی که اینگونه اقدامی ننماید، به ترک کار محکوم می گردد.

وکیل برای شکایت کارفرما از کارگر به سبب ترک کار

کارفرما وقتی یک کاری را به شخصی می دهد و این انتظار را دارد که شخص کار را انجام دهد و به سر انجام برساند و به عبارت دیگر، به کارگر اطمینان می کند که مسئولیت کار مربوطه را بر عهده وی می گذارد اما اگر که کارگر از این اطمینان بدرفتاری کند و به هر سبب شخصی، کاری و… ( ادله ها غیر موجه ) کار خود را ترک نماید،

در این فرم، بی گمان از کار کارگر به کارفرما خسارات جبران ناپذیری وارد خواهد شد که در این فرم کارفرما می تواند در ماخذها صالح پیگیری کند و به دعاوی کارگر و کارفرما از این عمل کارگر شکوائیه نماید.

محتمل است جهت تضمین حسن اجرا کار از کارگر چک و یا سفته اخذ نموده باشد که در این مواقع می تواند جهت خسارت خویش از چک و سفته مربوطه بر علیه کارگر استفاده نماید.

مهلت اعلام ترک کار

در صورتی که کارگر به هر نیتی قصد ادامه کار با کارفرما را نداشته باشد، باید آن را با کارفرما در میان بگذارید و یک سری مراحل را طی کند.

  1. کارگر باید استعفا نامه خودرا به فرم کتبی و یا شفاهی به کارفرما اعلام نماید.
  2. متن درخواست استعفا متنی کوتاه و تنها از این جهت است که نشان دهد کارگر دیگر قصد ادامه همکاری با کارفرما و عملی را که بدان مشغول است را ندارد .

ضروری می باشد که شخصی که می خواهد استعفا دهد ، در صورتی که با استعفای او موافقت شد، به مدت زمان سی روز به کار خود ادامه دهد تا کارفرما در این زمان بتواند فرد دیگری را جایگزین کارگر استفاء دهنده، بگذارد و از این جهت متحمل آسیب نگردد.

پرسش: اگر کارفرما در همان روزای ابتدایی شروع کار قصد ترک کار داشته باشد و کارفرما موافقت کند، باید همان یک ماه را دوباره کار کند؟

در صورتی که در همان روز کارفرما ترک کار را قبول کند، دیگر نیاز نیست کارگر به مدت یک ماه در آنجا کار کند ،  اما آن یک ماه برای این است که کارفرما بتواند یک نفر را جایگزین کند تا خسارتی بر کار او وارد نشود.

شکایت از کارگر بابت ترک کار

اثبات ترک کار

اگر کارگر بدون داشتن دلیل ترک کار کند و کارفرما از این کار آگاه گردد ضروری می باشد که، استفعا کارگر را به اداره کار محل اعلام نماید، این مسئله باعث می گردد که در فرم شکایت از کارگر بابت کارفرما ،  اثبات ترک کار کارگر به سهولت امکان پذیر باشد .

فرق غیبت و ترک کار

بر ضد خیال خیلی از اشخاص که ترک کار و غیبت را یک موضوع جدا نمی داند اما این دو حالت یکی نمی باشند و متفاوت هستند، اگر چه هر دو این موارد با اتکا به ماده 27 ضابطه کار قصور کارگر محسوب می گردند.

ضابطه گذار در ماده 27 ضابطه کاراز قصور کارگر صحبت نموده است و در این مواقع حق فسخ قراردادکار را به کارفرما اعطا نموده است.

چرا شکایت از کارگر بابت ترک کار در آریا دادیار

  • اخذ مشاوره تلفنی به صورت رایگان با وکیل اداره کار متخصص
  • امکان گرفتن مشاوره حقوقی با وکیل کارگر و کارفرما
  • حل و فصل اختلافات کارگر و کارفرمایی به صلح و سازش در دفتر مجموعه در فرم تمایل دوجانب
  • قبول نمایندگی دعاوی کارگر و کارفرما در ماخذها صالح به بررسی در اداره کار

شما عزیزان در صورت تمایل می توانید با شماره های موجود در سایت گروه وکلای آریا دادیار تماس بگیرید و سوال های خود را مربوط به اداره کار از وکلای مجرب ما بپرسید.