مشاوره حقوقی جعل عنوان

مشاوره حقوقی جعل عنوان

مشاوره حقوقی جعل عنوان : یکی از جرایم علیه آسایش و امنیت که در قانون برای آن مجازات تعیین شده جعل عنوان می باشد. در ادامه با توضیحات وکیل کیفری ، همراه باشید …
بر اساس ماده ۵۵۵ قانون مجازات اسلامی :

هر کس بدون سمت رسمی یا از طرف دولت خود را در مشاغل دولتی اعم از کشوری و لشکری دخالت دهد یا معرفی نماید. به حبس از ۶ ماه تا ۲ سال محکوم می گردد.

همچنین در صورتی که برای اشتغال به مشاغل فوق اقدام به تهیه اسناد ، مدارک و کارت شناسایی نماید. علاوه بر جعل عنوان به مجازات جعل اسناد نیز محکوم می گردد .

مشاوره حقوقی جعل عنوان

به همین دلیل در صورت مواجهه با چنین شرایطی می توان از تجربیات وکیل متخصص جعل بهره برد.

مجازات جعل :

مطابق قانون استفاده از اسناد مجعول 6 ماه تا 2 سال حبس واز 3تا12 میلیون ریال جزای نقدی به همراه دارد علاوه بر آن متخلف ملزم به جبران خسارات وارده نیز می گردد.

مشاغل دولتی

به مشاغلی که درآمد آن ها از طریق بودجه عمومی تامین می شود. مشاغل دولتی می گویند. این مشاغل به دلیل اینکه در مقام اعمال وظایف دولت است . بسیار حائز اهمیت می باشد.

به همین دلیل اشخاص بعضاً اقدام به جعل چنین عناوینی می نمایند. تا بتوانند به وسیله تقلب از این موقعیت سوء استفاده نموده و به اهداف خود برسند.

در قوانین خاص علاوه بر قانون مجازات اسلامی برای جعل عنوان مجازاتی تعیین شده. که برخی از آنها را بطور مثال بیان می نماببم :

1- قانون وکالت /ماده ۵۵:

هر یک از افراد وکلای معلق و اشخاص ممنوع الوکاله و به طور کلی هر کس که دارای پروانه وکالت نباشد. اقدام به هرگونه فعالیت اعم از مشاوره حقوقی و غیره نماید. و یا به دلیل عضویت در موسسات حقوقی خود را در دعاوی اصیل قلمداد کند. به حبس تا 6 ماه محکوم می‌گردد.

2- قانون مطبوعات/ ماده۳۲:

هر کس خود را در نشریه بر خلاف واقعیت و به دروغ صاحب پروانه انتشار و یا مدیر مسئول معرفی کند. و یا بدون داشتن پروانه اقدام به انتشار نشریه کند طبق نظریه حاکم شرع یا قاضی به مجازات محکوم خواهد شد.

3- مقررات امور دارویی و پزشکی

هر شخص در امر پزشکی ، داروسازی و دندانپزشکی دخالت کرده و یا بدون مجوز به این مشاغل مشغول گردد. و یا برای رسیدن به منافع و اهداف خود اقدام به غصب عنوان نماید. علاوه بر تعطیلی کار به حبس و نیز جریمه نقدی محکوم می‌شود.

نحوه دادرسی

مرجع رسیدگی به پرونده جعل دادسرا می باشد و افراد باید برای طرح دعوا به دادسرای محل سکونت شخص مجرم مراجعه نمایند. در مرحله اول دادیار و یا بازپرس به جمع آوری دلایل و مدارک اقدام نموده. سپس به جهت تشخیص هویت مدارک را به کارشناس واقع در اداره آگاهی ارجاع می‌دهند .

در صورت تایید کارشناس مبنی بر وقوع جرم کیفرخواست در دادسرا صادر می گردد. پس از صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه کیفری دو ارجاع شده و متهم در جلسه دادرسی حاضر و به مجازات مذکور محکوم می شود . لازم به ذکر است که رای صادره قابل تجدید نظر خواهی است.

نکته : برای تحقق جرم جعل الزامی به ورود خسارت نبوده و صرف در نظر گرفتن احتمال ورود ضرر و زیان برای مجازات شدن مرتکب کافی می باشد.

مشاوره حقوقی تخصصی جعل عنوان

با توجه به تخصصی بودن دعاوی جعل لازم است تا از ابتدای امر با مشاوره حقوقی متخصص در امور کیفری مشورت های لازم صورت گیرد.

زیرا مشاوره حقوقی جعل اسناد و امور کیفری با تجربیات متعدد خود در این زمینه می‌تواند به نحو احسن از تمام حقوق موکل دفاع نموده و از ورود ضرر و زیان مالی و حیثیتی به شخص جلوگیری نماید .

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی توسط وکیل جعل عنوان می توانید از طریق راه های ارتباطی با گروه وکلای آریا دادیار تماس حاصل فرمایید