تنظیم لایحه طلاق

تنظیم لایحه طلاق

در این مقاله قصد دارید راجب تنظیم لایحه طلاق و چرایی نوشتن آن توسط وکیل برای توصیح دهیم و چه اقداماتی باید برای طلاق انجام دهید.

طلاق به معنای قطع رابطه قانونی بین دو نفر است که پیش از آن با هم ازدواج کرده اند. این امر معمولاً به دلیل عدم توافق در برخی امور ازدواجی مانند تفاوت های زندگی، بحث و جدال های مکرر، عدم احترام به یکدیگر و یا انحرافات رفتاری و روانی رخ می دهد. طلاق ممکن است باعث درد و رنج برای طرفین شود، اما در برخی موارد می تواند بهترین راه حل برای حل مشکلات زندگی زوجی باشد.

لایحه طلاق چیست

لایحه طلاق به معنای قانونی است که حاکمیت بر طلاق، شرایط و رویه های مورد نیاز برای طلاق را تعیین می کند. شما باید برای انجام هر کار حقوقی و یا کیفری حتما باید از طریق نوشتن لایحه درخواست خود را به دادگاه ارسال کنید و تنظیم لایحه طلاق نیز برای این است که شما شرایط را برای قاضی پرونده توضیح دهید.

تنظیم لایحه چیست

تنظیم لایحه به معنای تدوین یک پیش نویس قانون است که شامل جزئیات و شرایط مربوط به موضوع مورد نظر قانون می باشد. تنظیم لایحه بر اساس نیازهای جامعه و در راستای مقررات و شیوه های موجود، به عنوان یک مرحله مهم در فرایند قانونگذاری در نظر گرفته می شود.

چرا تنظیم لایحه طلاق را وکیل انجام دهد؟

تنظیم لایحه طلاق یک فرآیند حقوقی پیچیده است و برای انجام آن، نیاز به دانش حقوقی در زمینه قانون های مربوط به خانواده و مسائل مربوط به آن دارد. به همین دلیل، برای تنظیم لایحه طلاق بهتر است از خدمات وکیل خانواده که پرونده های گوناگونی در این زمینه انجام داده است انجام شود.

وکلای متخصص در زمینه طلاق، با شناخت دقیق از قانون و ماده های مربوط به دادگاه، می توانند به موکلان خود کمک کنند تا به بهترین راه حل ها برای مسائل مرتبط با طلاق دست یابند.

  • داشتن دانش کافی برای نوشتن لایحه طلاق
  • استفاده از ماده قانون های در لایحه
  • دارای فن بیان بالا برای دفاع از موکل خود
  • درک بهتر از مسائل قانونی
  • و.......

سریع ترین راه طلاق

بدون شک اگر شما قصد دارید طلاق بگیرید و چه مرد هستید چه خانم ، به نظر ما سریع ترین راه طلاق، طلاق توافقی است ، زیرا همه چی به صوت توافقی می باشد و حداکثر زمان برای صدور حکم دادگاه دو هفته بیشتر نمی شود و برای کسانی که عجله دارند ، طلاق توافقی[1] بهترین گزینه است.

تنظیم لایحه طلاق

برای تنظیم لایحه طلاق به نکات زیر باید توجه کرد:

  1. تقسیم دارایی: یکی از مهمترین نکات در تنظیم لایحه طلاق، تقسیم دارایی هاست. لازم است که طرفین برای تقسیم دارایی ها توافق داشته باشند. این شامل تقسیم دارایی هایی مانند ملک، پس انداز، خودرو و دیگر دارایی هایی است که در طول ازدواج جمع آوری شده اند.
  2. پرداخت نفقه: بر طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی [2] پرداخت نفقه نیز باید در لایحه طلاق مشخص شود. این شامل پرداخت نفقه به همسر و فرزندان است که توسط یکی از طرفین پرداخت می شود.
  3. حضانت بر فرزندان: در صورت وجود فرزندان، نحوه حضانت بر آن ها نیز باید در لایحه طلاق در نظر گرفته شود. حضانت ممکن است به صورت تقسیم شده بین دو والدین یا به یکی از والدین واگذار شود.
  4. مهریه : یکی دیگر از مواردی که به آن باید توجه داشته باشید مهریه است که میخواهید مهریه را ببخشید یا نه. که مهریه خود یک پروسه طولانی است.

طلاق گرفتن ممکن است به دلایل مختلفی باشد[3]، از جمله:

  1. عدم سازگاری و اختلافات زناشویی: بسیاری از ازدواج ها به دلیل اختلافات شخصی، نظرات متفاوت و عدم توافق در زندگی مشترک و شاید عدم سازگاری جنسی منجر به طلاق می شوند.
  2. خیانت: خیانت به عنوان عمده ترین علت طلاق شناخته شده است. این می تواند به شکل جنسی یا عاطفی باشد.
  3. مشکلات مالی: در بسیاری از موارد، مشکلات مالی و اقتصادی منجر به تنش های بسیار در رابطه و ازدواج شده است که ممکن است در نهایت منجر به طلاق شوند.
  4. بیماری ها و مشکلات روانی: مشکلات روانی مانند افسردگی، اضطراب، اعتیاد و بیماری های روانی ممکن است به شکل بسیار قابل توجهی بر زندگی زناشویی تأثیر بگذارد.
  5. فشار اجتماعی: در برخی موارد، فشار اجتماعی و فرهنگی برای ازدواج و یا برای ثبات زندگی مشترک در زوج ها ممکن است به شکل غیرمستقیم باعث طلاق شوند.

سخن پایانی

اگر قصد دارید طلاق بگیرید و میخواهید یک لایحه کامل و جامعه برای شما تنظیم شود ، بهتر است یک وکیل خانواده با سابقه بالا برای شما تنظیم کند که بدون عیب و نقص باشد.

منابع :

1- طلاق توافقی - ویکیپدیا

2-  تحلیل حقوقی نفقه ی زوجه ی دائم موضوع ماده 1107 قانون مدنی - حقوق بین الملل

3- ساخت‌های اجتماعی و طلاق - پرتال علوم انسانی