اثبات بی گناهی در سرقت

اثبات بی گناهی در سرقت

در این مقاله میخواهیم راجب اثبات بی گناهی در سرقت برای شما بگوییم که توسط وکیل سرقت و وکیل کیفری برای شما آماده شده است و در صورت داشتن سوال می توانید به صورت تلفنی آن را مطرح کنید.

درست مثل جسم انسان، مال وی اینگونه از با اهمیت ترین زمینه هایی است که بایست مورد حمایت ضابطه قرار بگیرد و از اهمیت فوقانی برخوردار است.

جرم سرقت از جرایم علیه اموال است که این حق را زیر پا می گذارد و به همین سبب توانایی مجازات هایی سنگین وجود دارد.

اثبات بی گناهی در سرقت

برای اثبات بی گناهی در سرقت، همیشه بررسی نوع و دست اندکاران سرقت توسط وکیل لازم است. در این مورد ها وکیل سرقت تلاش خود را می کند تا با دفاع خوب از موکل خود، اتفاق دستکم یکی از ارکان سرقت را نفی کند.

یک وکیل مجرب کاربلد و حرفه ای برای اینکه بتواند بی گناهی خوانده را اثبات نماید باید، تمامی جوانب تعزیری یا حدی را بررسی کند و با بیان دلیل قوی، قاضی را قانع می کند تا دستور اثبات بی گناهی در سرقت شخص را صادر کند و در مجازات خوانده، تخفیف قائل شود.

ارکان سرقت

به شروط و مورد هایی که بایست پیش آید تا جرم اجرا شده، سرقت تلقی شود، که به آن یکی از ارکان سرقت گفته می شود. وکیل کیفری با اتکا به این موردها به اثبات بی گناهی در سرقت فرد خوانده می پردازد.

رکن قانونی سرقت

بر اصل ضابطه مجازات اسلامی، رکن قانونی سرقت، برابر با تعریف سرقت وجود دارد که بر اصل آن، سرقت دزدیدن مال دیگری وجود دارد و شخص سارق در فرم فقدان اثبات بی گناهی در سرقت، مشمول مجازات می شود.

رکن مادی سرقت

اگر این رکن ثابت شود که سارق قصد دزدیدن اموال شخص دیگری داشته، در این صورت مجازات سارق اتفاق می افتد.

رکن معنوی سرقت

این رکن که رکن معنوی نامیده می شود، توضیح می دهد که شخص سارق می بایست قصد سرقت را قبل از اجرا جرم سرقت داشته باشد. برای مثال، شخص دزد مست یا هوشیاری آن بالا باشد. قصد اجرا سرقت اینگونه همیشه از موضوعات با اهمیت در اثبات بی گناهی در سرقت است.

انواع سرقت

براساس قانون مجازات، سرقت به دو نوع حدی و تعزیری تقسیم شده است که هر کدام دارای جرم های مختلف هستند که در ادامه توسط وکیل کیفری غرب تهران به شما عزیزان به صورت کامل توضیح داده می شود.

سرقت حدی

به سرقتی که مجازات آن توسط شارع و طبق موازین شرعی تعیین شده و از نوع مجازات حدی است، سرقت حدی بیان می شود. شروط اتفاق سرقت و اینگونه نوع مجازات، فرق بین سرقت از نوع حدی و تعزیری را رقم می زند. وکیل سرقت مجرب بر اصل نوع سرقت رخ داده، به اثبات بی گناهی در سرقت می پردازد.

مجازات سرقت حدی

اگر اثبات بی گناهی در سرقت صورت نگیرد و ثابت شود که دزدی به صورت سرقت حدی بوده است مجازات او بدین شرح می باشد :

  • مجازات سرقت برای بار اول، قطع از پایان چهار انگشت دست راست سارق وجود دارد.
  • مجازات سرقت حدی برای دومین بار، قطع پای چپ از پایین برآمدگی است.
  • مجازات سرقت در بار سوم، حبس ابد وجود دارد.
  • در بار چهارم سرقت حدی، مجازات خطاکار اعدام وجود دارد.

همه ی این شروط زمانی رخ می دهد که به سبب فقدان دفاع مناسب از پرونده، اثبات بی گناهی در سرقت رخ ندهد.

سرقت تعزیری

اگر سرقتی ار نوع حدی نباشد، سرقت تعزیری می شود که مجازات آن با حدی کمی متفاوت است و مجازات آن تعزیری می باشد.

در این نوع سرقت، نوع مجازات و شروط آن نسبت به سرقت حدی متفاوت است و برای هر حالت گوناگون سرقت تعزیری، بر اصل شروط سرقت مجازات خاصی در عقیده گرفته شده است.

اثبات بی گناهی در سرقت

مجازات سرقت تعزیری

در دفاع از موکل خود برای اثبات بی گناهی در سرقت تعزیری، همیشه همراه داشتن این نکته بسیار مهم است که مجازات شخص سارق بر حسب نوع سرقت تعزیری انجام شده متفاوت است و وکیل سرقت تعزیری با اتکا به شاهد ها و اسناد به دفاع از موکل می پردازد تا اثبات بی گناهی در سرقت او را اجرا دهد.

نحوه اثبات بی گناهی در سرقت

همیشه در اثبات مجرم بودن سارق در دادسرا، شخص شکایت کننده باید ادله ها خود را به قاضی عرضه کند و قاضی با رسیدگی به این ادله، حکم مربوط به سارق را صادر می کند.

این قانون که به قاعده البینه علی المدعی مشهور است، در اثبات بی گناهی در سرقت اینگونه نقشی مهم را ایفا می کند. بدین معنی است که از دیدگاه قاضی شخص بی گناه است مگر خلاف آن اثبات شود.

برای اثبات بی گناهی در سرقت، ادله در قالب لایحه دفاعیه توسط مشاوره حقوقی سرقت به دادسرا عرضه می شود و قاضی با بررسی این لایحه، حکم دادگاه خود را صادر می کند.

حال اگر حاکم پس از شنیدن ادله شخص شکایت کننده و دفاع وکیل دادگستری از موکل خود، حکم دادگاه به اثبات بی گناهی در سرقت شخص بدهد، وی می تواند عمل به شکوائیه از شاکی نماید و به اعاده حیثیت در دادسرا بپردازد.

وکیل اثبات بی گناهی در سرقت

از آنجایی که پرونده های مرتبط به سرقت بسیار پیچیده و حساس می باشند و همواره در فرم اثبات گناهکار بودن شخص، مجازات های شدیدی برای شخص خطاکار وجود دارد، داشتن یک وکیل اثبات بی گناهی در سرقت، امری بسیار حیاتی است.

وکیل اثبات بی گناهی در سرقت با رسیدگی کامل شواهد و اسناد موجود در پرونده و با عرضه و صحبت قوی خود، کار دفاع را به بهترین وجه محتمل اجرا می دهد. این نکته را به یاد داشته باشید که شما با داشتن یک وکیل خوب می توانید اثبات بی گناهی در سرقت را به بهترین نحوه ممکن جلو ببرید.

شروط اثبات بی گناهی در سرقت

در این زمینه به توضیح موارد با اهمیت در اثبات بی گناهی در سرقت می پردازیم:

شهادت شهود

یکی از بهترین روش های اثبات بی گناهی در سرقت، شهادت شهود به نفع شخص متهم وجود دارد. در این حالت، خوانده می تواند با اتکا به شاهدان وی، بی گناهی خود را اثبات کند.

رد شواهد شاکی

راه دومی که در اثبات بی گناهی در سرقت موثر است، اثبات این مسئله است که ادله ها و شواهد عرضه شده به دادسرا توسط شخص شکایت کننده از شروط مناسب برخوردار وجود دارد یا عدالت را پیش روگیری نمی کند.

دانش قاضی

در اثبات بی گناهی در سرقت، اگر که قاضی پس از رسیدگی به شواهد و اسناد عرضه شده توسط شخص شکایت کننده و سارق به این نتیجه رسید که شخص سارق بی گناه است، حکم دادگاه به اثبات بی گناهی در سرقت را برای شخص صادر می کند.

اعاده حیثیت تهمت سرقت

پس از این مسئله، وی می تواند به وسیله وکیل سرقت خود، شکواییه مبنی بر اعاده حیثیت را به دادسرا عرضه کند. اگر پس از عرضه شکواییه، شروط اعاده حیثیت کیفری برقرار شود، تهمت زننده به مجازات محکوم خواهد شد. در ادامه به توضیح افترا یا تهمت دزدی می پردازیم.

اثبات بی گناهی در سرقت

اثبات بی گناهی در سرقت توسط گروه وکلای آریا دادیار

  1. داشتن وکلای مجرب در تمامی زمینه ها
  2. امکان استفاده از مشاوره به صورت تلفنی یا حضوری
  3. صحبت و مشورت کردن چند وکیل در مورد این موضوع
  4. دارای وکیل مجرب در زمینه اثبات بی گناهی در سرقت

چگونه می شود بی گناهی در سرقت را اثبات کرد

برای اثبات بی گناهی در سرقت ، شخص متهم باید ادله و مدارک کافی داشته باشید که پیشنهاد می کنیم مقاله را به صورت کامل بخوانید.

چگونه باید اعاده حیثیت صورت بگیرید؟

اگر شما شخص متهم هستید که حکم قطعی صادر شده و شما بی گناه بودید، می توانید استناد به آن حکم به دادگاه رفته و شکایت کنید.