طلاق توافقی زن باردار

طلاق توافقی زن باردار

در دپارتمان خانواده سوالات زیادی در مورد طلاق توافقی زن باردار سوال پرسیده شده بود که تصمیم گرفتیم به دلیل ازدیاد این سوال یک محتوا جامعه آماده کنیم.

طبق قانون طلاق توافقی زن باردار  امکان پذیر است و مهم نیست که این نوع طلاق چیست. در این مقاله می خواهیم اطلاعاتی در مورد طلاق در دوران بارداری به شما ارائه دهیم ، پس با ما همراه باشید. طبق قانون مدنی ایران و حمایت از خانواده ، مراحل طلاق توافقی زن باردار در دوران بارداری وی نیز پذیرفته می شود.

طلاق توافقی زن باردار

یکی از اسناد توافقی دادگاه خانواده ، مطابق ماده قانون حمایت خانواده از زنان دیگر (غیر باکره) ، برای ثبت طلاق در دفتر اسناد رسمی ، گواهی عدم بارداری همسر است. بنابراین ، در قرارداد طلاق زوجین ، بارداری زن بسیار مهم تلقی می شود و مواردی مانند نفقه زن باردار و نحوه مراقبت و تعیین فرزند باید به وضوح مشخص شود. طلاق داوطلبانه در دوران بارداری باید روش زایمان و هزینه ها را مشخص کند که این امر به عهده پدر کودک است و پس از زایمان نیز لازم است مشخص شود کدام یک از والدین مسئول کودک هستند. علاوه بر این ، در دوران بارداری ، کلیه حقوق اقتصادی زنان باید در متن توافق نامه طلاق توافق شده ذکر شود.

طبق قانون حمایت از خانواده ، حضانت فرزند ناشی از طلاق تا هفت سالگی به عهده مادر است و هزینه های کودک به عهده پدر است ، مگر اینکه زن حضانت فرزند را در آن زمان به پدر واگذار کند. از طلاق بود. اگر کودک پس از طلاق از زن باردار پدری نداشته باشد ، یعنی مفقود شده یا زنده نباشد ، وی مسئولیت پرداخت نفقه به پدربزرگ پدری را بر عهده دارد و پدربزرگ پدری مسئولیت حضانت کودک را با زور و سرپرستی بر عهده دارد.

عدم ممنوعیت شرعی و قانونی جهت طلاق توافقی برای زن

نکته این است که زن باردار قابل طلاق است و هیچ مانع قانونی برای طلاق یا جدایی در دوران بارداری زن وجود ندارد.

یعنی طلاق توافقی در زمان حاملگی زن امکان پذیر است و شرایط ویژه ای در این خصوص وجود ندارد و تنها نکته در این مورد این می باشد که عده زن حامله تفاوت دارد و خود طلاق توافقی در دوران بارداری امکان پذیر است و احکام خاصی ندارد.

چه تفاوتی در عده زنه باردار و زن غیر باردار می باشد؟

 برای مدتی ، زن حق ازدواج مجدد ندارد ، بسته به اینکه شوهرش فوت کرده یا طلاق گرفته باشد. مدت زمان آن متفاوت است.

در یک ازدواج دائم یا موقت ، زمان زایمان مهم است و مهم نیست که جنین متولد شده ، زنده است یا مرده و فرقی ندارد که از طلاق چه مدتی گذشته است.

 قانون مدنی اسلامی مورد طلاق توافقی در زمان بارداری

مطابق قانون مدنی اسلامی  که می گوید: طلاق زن در دوران قاعدگی مجاز نیست مگر اینکه زن حامله باشند یا طلاق قبل از زناشویی واقع شود و طبق قانون مدنی اسلامی: زمان طلاق  توافقی در مورد زن باردار  و حامله تا زمان زایمان است. " در قانون بیان شده است كه زمان وفات چه در عقد دائم و چه در قرارداد موقت  دارای زمانی مشخصی می باشد که چهار ماه و ده روز می باشد ، مگر آنكه زن حامله باشد ، در این حالت زمان فوت تا زایمان زوجه است.

اگر زن باردار طلاق گرفته باشد ، طبق گفته همه مقامات ، مدت طلاق وی تا زمان زایمان است ، یعنی اگر طلاق در ماه اول بارداری واقع شود ، تعداد زنان حدود هشت ماه تا زمان زایمان است. تحویل. یا اگر طلاق زن باردار  در هشت ماهگی بارداری اتفاق بیفتد ، میزان طلاق حدود یک ماه است. در هر صورت ، مدت طلاق زن باردار  تا زمان زایمان است و پس از آن او می تواند بلافاصله با شخص دیگری ازدواج کند و در این مدت ، یعنی تا زمان زایمان ، زن مستحق نفقه است و تحت هیچ شرایطی نمی تواند در این مدت ازدواج کند.

شما اگر یک خانم باردار هستید و می خواهید به صورت طلاق توافقی جدا شوید و سوالی دارید که این مطلب جواب آن را پیدا نکردید ، با گروه وکلای آریا دادیار تماس گرفته و با وکیل خانواده ما صحبت کنید.