دستور موقت فوری دیوان

دستور موقت فوری دیوان

هدف مهم شاکی در ارائه دادخواست به دیوان عدالت اداری احقاق حق بر اساس تظلات و اعتراض به تخلف ادارات و نهادهای دولتی و حکومتی می باشد. شکایت در دیوان عدالت اداری به طور کلی دارای تشریفات و آیین دادرسی مربوط به خود می باشد . فرد داخواست دهنده یا شاکی در دیوان عدالت اداری ممکن است به یکی از تصمیمات غیر قانونی یا شرعی نیز معترض باشد.

شکایت در دیوان عدالت اداری به طور کلی بسیار وقت گیر و روند دادرسی بسیار طولانی مدت می باشد و علت این امر نیز بدین علت است که که بر خلاف شعبات دادگستری که در تمامی شهرها و شهرستانهای سراسر کشور وجود دارند، دیوان عدالت اداری تنها دارای یک ساختمان مرکزی می باشد که تمامی شکایات در سراسر کشور درآنجا مطرح می شوند.

اما در موارد خاصی ایجاب می کند که قبل از انکه یک ضرر غیر قابل جبران ایجاد شود و به طور کلی وضیت به گونه ای حادث شود که دیگر  جبران آن غیر ممکن باشد.

دیوان عدالت اداری در این مورد برای تضمین عدالت و همچنین حقوق شاکی براساس مواد ۳۴ و ۳۵ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری اقدام به تعیین یک موضوع خاص به نام دستور موقت فوری نموده است که در آن شاکی می توان به همراه دادخواست خود با ارائه اسناد و مدارک غیر قابل رد اقدام به جلوگیری از ضرر فوق نماید.

مشاوره حقوقی دستور موقت فوری دیوان عدالت اداری

ما گروه وکلای آریا دادیار باتوجه به سابقه و همچنین تجربه انجام وکالت در دیوان عدالت اداری قادر به ارائه هرگونه مشاوره  ، وکالت و سایر خدمات در خصوص تمامی موضوعات مربوط به دیوان علی الخصوص دستور موقت فوری دیوان + دستور توقف عملیات اجرایی  بوده و احقاق حق شما را در دیوان عدالت اداری تضمین می نماییم.

بهترین وکیل دستور موقت فوری دیوان عدالت اداری

در دیوان عدالت اداری صرف نظر از این که تمامی وکلا حاضر به قبول موضوعات مربوط به این مرجع تخصصی قضایی نمی باشند ، بسیاری از آنها نیز که حاضر به این امر می باشند  به دلیل عدم مطالعه  در این زمینه و عدم تخصص در پرونده های دیوان به طور کامل قادر به دریافت حقوق شما نبوده و نمی باشند. لذا بهترین راه این است که در این زمینه از بهترین ها  بهره برده و با سابقه ترین وکلا را در این زمینه  به کار گرفت.

یکی از بهترین گروههای وکلا در این زمینه گروه وکلای آریا دادیار می باشد که قادر به احقاق حقوق شما در هر پرونده ای از دیوان بوده و می توانید با اطمینان پرونده های خود را به انها بسپارید.

شماره تلفن بهترین وکیل دستور موقت فوری دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری به طور کلی بسیار حساس و مهم می باشد . بخصوص در قضیه صدور دستور موقت دیوان عدالت اداری افراد باید علاوه بر انجام تشریفات انجام شکایت در خواست انجام دستور موقت برای پیشگیری از انجام اقدام زیان آور سازمان یا اداره ممکن را بنمایند که  این موضوع بسیار مهم و دارای جزئیات فراوانی می باشد که هرگونه اشتباه در نوشتن دادخواست یا موضوع شکایت و درخواست دستور موقت ممکن است موجب وارد امد ضرر غیر قابل جبران برای فرد شود . لذا در انجام این ماور بهترین راه این است که از بهترین وکلای تهران در این زمینه استفاده شود .

از بهترین مجموعه وکلا در ایران گروه وکلای آریا دادیار می باشد که می توانید با اطمینان پرونده های خود را به آنها بسپارید.

مدت اعتبار دستور موقت

نکته ای دیگر که می توان به ان توجه نمود دستور موقت در دیوان عدالت اداری تنها نشان از فوریت و ضرورت امری براساس درخواست شاکی بوده و براساس دلائل و مدارک شاکی تصمیم گیری می شود و قاضی در این امر تصمیم میگیرد. لذا نقش قاضی در این زمینه بسیار مهم می باشد.

در این موارد  یک قاضی می تواند صدور دستورموقت را ضروری بداند و قاضی دیگر ان را نه تنها ضروری نداند بلکه حکم به رد ان صادر نماید.

نکته ای دیگر که در خصوص دستورم وقت لازم است بدان اشاره شود این است که دستور موقت در دیوان عدالت اداری که صادر می شود غیر قابل اعتراض و تجدید نظر می باشد.

دستور موقت در مرحله تجدید نظر

دستور موقت در دیوان عدالت اداری در مرحله تجدید نظر نیز مانند مرحله بودی می باشد بدین صورت که شاکی اگر در مرحله بدوی درخواست دستور موقت را ننموده باشد در مرحله تجدید نظر می تواند تقاضای دستور موقت را بنماید. با تایید رئیس دیوان دستور موقت صادر می شود .

به محض صدور دستور موقت  سازمانها ، ادارات ، هیات دولت موظفند  به دستور موقت  عمل نمایند در صورت هرگونه تخلف از این امر فرد یا شخص تصمیم گیرنده متخلف شناخته شده و به شش ماه  تا یک سال انفصال از خدمت و جبران ضرر و زیانهای وارده محکوم خواهد شد.

از نکات بسیار مهم در خصوص دستور موقت دیوان عدالت اداری این است که قانون سال ۱۳۶۰ هیچ گونه اثری از دستور موقت وجود نداشت و طی سالها افراد زیادی در خصوص بود و نبود ان بحث می کردند .

در خاتمه  با صدور رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری  دستور موقت به دیوان افزوده شد.

خسارت احتمالی در توقف عملیات اجرایی

دستور توقف عملیات اجرایی معمولا نوعی دستور موقت می باشد که هدف ان پیشگیری از ضررهای احتمالی در هنگام انجام عملیات اجرایی می باشد . باتوجه به اینکه در صورت توقف این عملیات و لاحق درامدن طرف ممکن است خساراتی به طرف شکایت وارد شود لذا قبل از هرگونه اقدامی دیوان می تواند از طرف تقاضای تامین خسارات احتمالی را بنماید.

دستور موقت توقف عملیات اجرایی مزایده

دستور توقف عملیات اجرایی نوعی از دستور موقت می باشد که در دیوان صادر می شود و هدف ان این است که قبل از اینکه اقدامی که موجب تضرر است صورت بگیرد  موقتا متوقف گردد  تا تکلیف ان مشخص شود .این موضوع می تواند در مورد تخلیه ، مزایده ، فروش یا تخریب صورت بگیرد .

موارد توقف عملیات اجرایی

موارد توقف عملیات اجرایی ممکن است به سه صورت باشد :

  • توقیف و ضبط اموال
  •  الزام طرف شکایت به انجام یک امر
  • الزام طرف شکایت به خودداری از انجام یک امر .

نحوه درخواست دستور موقت در دیوان عدالت اداری

درخواست دستور موقت در دیوان عدالت اداری باید به همراه دادخواست شکایت در دیوان باشد  که این امر در مرحله بدوی می باشد و شعبه بدوی با بررسی موضوع و مقدار فوریت آن در صورتی که ان را موجه بداند اقدام به صدور ان می کند و دیگری در مرحله تجدید نظر می باشد که فرد می توان در هنگام دادخواست تجدید نظر اقدام به درخواست آن نماید و یا درصورتی که در شعبه بدوی قرار دستور موقت صادر شده باشد ان را لغو نماید و یا ادامه یابد .