وکیل شرب خمر | وکیل مشروبات الکلی

وکیل شرب خمر | وکیل مشروبات الکلی

وکیل شرب خمر یا مشروبات الکی یکی از بهترین راه هایی است که شما می توانید از خود دفاع کنید. با کمک وکیل شرب خمر شما می توانید در صورت بی گناه بود آن را اثبات کنید.

معنای شرب خمر چیست؟

به ‌طورکلی نوشیدن شراب و استعمال مایعات الکلی در قوانین و حدود اسلامی به ‌شدت نکوهیده شده ‌است. شرب خمر عبارتی ۲ کلمه‌ای متشکل از شرب با مفهوم نوشیدن و خمر به معنی مایه‌ای سکرآور و مست‌کننده است. تفاوتی ندارد این نوع مشروبات کارخانه‌ای و دست‌ساز باشد و میزان الکل آن کم یا زیاد باشد. به ‌هر حال نوشیدن هر مقدار از این مایعات بر طبق قانون مجازات‌های اسلامی جرم محسوب شده و مستلزم مجازات است. مسکر چیست و چه حالتی ایجاد می‌کند؟

واژه مسکر به‌ معنای حالت نشئه و مستی در فرد استعمال کننده است. نوشیدن مشروبات الکلی (شرب خمر) عقل آدمی را زایل کرده و قوه‌ی تفکر او را دچار اختلال می کند یا از او سلب می کند. به ‌همین دلیل هر نوع ماده‌ای که تأثیرات سکر آور دارد مسکر می‌گویند. در قانون مجازات‌های اسلامی در بخش حدود برگرفته از شرع این مسئله جرم‌انگاری شده است. قانون‌گذار مجازات این جرم را در مفاد ۲۶۴ تا ۲۶۶ قانون مجازات اسلامی مشخص کرده‌ است. بر مبنای ماده ۲۶۴ قانون مصرف مسکر به هر صورتی که باشد اعم از تدخین، تزریق و خوردن تفاوتی ندارد که به‌صورت مایع یا جامد باشد یا این‌که مست کند یا نکند. این‌که خالص باشد یا مخلوط باشد تا جایی‌که باز هم از حالت مسکر بودن خارج نشود، مستلزم حد است. همچنین نوشیدن آب‌جو مسکر هم حتی اگر مستی نیاورد موجب حد است.

رانندگی در حالت مستی چه حکمی دارد؟

رانندگی در حالت مستی به‌ موجب ماده ۱۰ قانون تخلفات رانندگی یکی از جرم‌های رانندگی محسوب می‌شود که به توقیف خودرو حداقل به مدت ۲۱ روز، ضبط گواهینامه رانندگی تا ۶ ماه و جرائم نقدی منتهی می‌شود. در این‌ میان اگر در حالت مستی تصادفی اتفاق بیفتد که منجر به آسیب دیگران و قتل شود، مجازات‌ها چندین برابر تشدید می‌شود. با توجه به این‌که هر گونه عملی که برای آن در قوانین اسلامی مجازات مشخص‌شده باشد، جرم شناخته می شود، برای شرب خمر هم در ماده ۲۶۴ قانون مجازات‌های اسلامی محکومیت‌هایی مشخص شده است. بنابراین مستی جرم اتفاق افتاده را تشدید می کند و قاضی برای ارتکاب این عمل بین 1 تا 5 سال افراد را از استفاده وسیله نقلیه شخصی منع می کند.

مجازات مصرف روان گردان‌هایی غیر از مشروب

از آنجایی‌ که در قوانین مجازات‌های اسلامی در مورد مواد مخدر و مواد روان‌گردان شبه آن توضیحی به میان نیامده‌ است، نمی‌توان در این‌ مورد به ماده قانونی استناد کرد. بنابراین مصرف سایر روان گردانها جرم شناخته ‌نشده و مجازات ندارد. با وجود این در قانون مبارزه با مواد مخدر عنوان ‌شده که دفعه اول به مصرف‌کننده این گونه مواد، هشدار داده می‌شود که برای ترک مواد مخدر به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کنند. در صورت بی‌توجهی تدابیری برای فرد در نظر گرفته می‌شود.

بر مبنای قوانین اسلامی مجازات‌های مشمول شرب خمر در مورد کسانی اجرا می‌شود که عاقل، مختار و قاصد و بالغ باشند. در صورتی‌که شخص این شرایط را نداشته باشد و یا خلاف اینها ثابت شود، مجازات کیفری در مورد او اجرا نمی‌شود. با این توصیف حد مسکر در مورد شخصی اثبات می‌شود که عاقل و بالغ آگاه و مختار به مضر و حرام بودن مسکرات باشد. در شرایطی که فرد شراب خورده ادعا کند به موضوع یا حکم قانون آگاه نبوده و درستی ادعای او مشخص شود، محکوم به حد نخواهد بود.

تخفیف مجازات شرب خمر

سؤال ذهنی خیلی از افراد این است که آیا قانون برای مجازات افرادی که مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند، تخفیف قائل می‌شود؟ خوشبختانه توبه کردن در موضوع شرب خمر باعث کاهش مجازات می‌شود. البته توبه کردن شرایط خاص خود را دارد و هر ادعایی پذیرفتنی نیست. در جرایمی مانند شرب خمر که مشمول مجازات حدی است، اگر توبه پیش ‌از اثبات جرم انجام شود باعث تخفیف در مجازات خواهد بود.

شرب خمر به معنای خوردن نوشیدنی های مست کننده وجود دارد و در زمره ی جرایم حدی می باشند. جرایم حدی هم جرایمی هستند که در شرع مقدس نحوه ی انجام و حد مجازات آن ها تعیین گردیده است. شرب خمر همان نوشیدنی های الکلی می باشند که باعث مستی و ناهشیاری می شوند و بعد از انقلاب اسلامی در سال 57 مصرف این نوشیدنی ها جرم انگاری و غیر قانونی شد. شما می توانید برای مشاوره حقوقی شرب خمر از طریق موسسه حقوقی ما با وکیل شرب خمر ارتباط گرفته و مشاوره ی لازم به شما داده می شود.

وکیل مشروبات الکلی

حد مجازات نوشیدن شرب خمر در اسلام صریحا بیان شده است و این نکته را بایست دانست که شرب خمر چه کم و چه زیاد و چه خالص و ناخالص اگر مصرف شود ، حد بر مصرف کننده جاری خواهد شد. گاهی اوقات اشخاص به تجویز پزشک و در شروط اضطرار به خوردن شراب روی می آورند که در این مورد حد وجود نخواهد داشت و مجازاتی شامل حال آنان نمی شود. و بایست دانست که در مجازات شرب خمر تفاوتی بین زوجه و زوج وجود ندارد.

در ضابطه مجازات اسلامی مجازات شرب خمر بیان شده است و این مجازات شامل 80 ضربه شلاق حدی وجود دارد و برای غیر مسلمان اینگونه اگر در خفا و پنهانی به عمل شرب خمر مبادرت کند مجازاتی در عقیده گرفته نشده است اما اگر غیر مسلمان تظاهر به مصرف مسکر کند به مجازات حدی محکوم خواهد شد.

چگونه با وکیل مشروبات الکلی صحبت کنیم

در مورد شرب خمر افزون بر جرم حدی ، جرم تعزیری اینگونه در عقیده گرفته شده است و آن زمانی است شخص در معابر به فرم علنی شرب خمر را مصرف کند که در این مورد برای او حبس اینگونه در عقیده گرفته شده است. و اینگونه برای ساخت ، خرید و فروش ، حمل و نگهداری مشروبات الکلی حبس ، شلاق و مجازات جزای نقدی در عقیده گرفته شده است.

زمانی که شخص شرب خمر اجرا می دهد و مجازات وی اجرا می شود و حد بر وی جاری می شود در بار سوم به اعدام محکوم می شود اما اگر چندین بار مصرف شرب خمر داشته باشد و مجازات نشده باشد به همان 80 ضربه شلاق حدی محکوم می شود.

مشاوره حقوقی شرب خمر

برای مشاوره حقوقی شرب خمر شما می توانید از طریق موسسه حقوقی ما با بهترین وکیل شرب خمر ارتباط برقرار کرده و مشاوره ی لازم را دریافت نمایید.

شرب خمر از طریق اقرار ، شهادت و دانش قاضی به اثبات می رسد و در مورد اقرار با دو مرتبه اقرار متهم به اثبات می رسد.

در زمانی که مشکلی از این سبب برای شما پیش بیاید قبل از هر چیز بایست با وکیل شرب خمر ارتباط گرفته تا بتوانید دادهها و مشاوره حقوقی شرب خمر را به دست آورید تا ممکن است بتوانید از مجازات خود با توبه یا واگذار کار به پزشکی قانونی و سایر موارد خودداری کنید ، موسسه حقوقی ما از طریق تلفنی و حضوری فرصت مشاوره حقوقی شرب خمر را با وکیل مجرب شرب خمر برای شما فراهم می کند تا مشاوره حقوقی لازم را با وی اجرا دهید و در فرم نیاز پرونده خود را به او بسپارید.

خمر و یا مشروب به ماده نوشیدنی گفته می شود که با تخمیر ماده نشاسته ای و قندی در برخی از خوراکی ها مانند انگور، توت، سیب و آلبالو بگرفته می شود. طی فرایند تخمیر، قند میوه به الکل تبدیل شده و باعث کاهش سطح هوشیاری در بدن انسان می گردد.

در لغت به عمل نوشیدن این میوه ها به صورتی که با نشاسته  و قند ترکیب شده است شرب خمر و یا شراب خواری بیان میشود. شرب خمر یکی از جرایم عمومی در جامعه است که یک جرم شرعی است که جزا آن 80 ضربه شلاق شرعی است که از آن جا که جزا سخت و سنگینی وجود دارد، شخص انجام دهنده جرم با مشاوره و مشاوره گرفتن از یک وکیل شرب خمر متخصص می تواند در مورد روش های دفاع از خود در مورد مجازات تعیین شده راهنمایی های لازم را بگیرد.

وکیل شرب خمر

مجازات شرب خمر در انظار عمومی در ضابطه:

بر اصل ضابطه مجازات اسلامی هر کس به فرم علنی در انظار و اماکن عمومی شرب خمر کند افزون بر اجرای مجازات شرعی که به آن عقیده کردیم به 2 تا 6 ماه حبس تعزیری اینگونه محکوم خواهد شد.

آیا اشخاص غیر مسلمان اینگونه شامل مجازات می شوند؟

خیر. بر طبق اصل ضابطه 13 اساسی مملکت در صورتی که اقلیت های دینی عمل شرب خمر را در انظار عمومی اجرا ندهند شامل مجازات نخواهند شد. این اشخاص در اجرا مراسمات دینی، مکان های خصوصی می توانند بر اصل رسومات خود عمل کنند.

اثبات جرم شرب خمر چگونه اجرا میشود؟

همانگونه که مشخص است ضابطه اصلا فردی را بدون اثبات جرم و داشتن اسناد و اسناد لازم مجرم تلقی نمی کند. هر آنچه تا به اینجا به آن عقیده کردیم تنها در فرم اثبات جرم اتفاق خواهد افتاد. سوالی که محتمل است پیش آید چگونگی اثبات جرم در اینچنین پرونده ها است.

اقرار: یعنی شخص مرتکب شونده شخصا به فرم شفاهی و یا کتبی بدون اصلا شیوه پیچیدگی و کاملا واضح اجرا جرم را تایید کند. لازم است شخص صاحب اختیار، بالغ و از عقیده عقلی سالم باشد.

شما اگر نیاز دارید با یک وکیل متخصص شرب خمر صحبت کنید و با او مشاوره داشته باشید پیشنهاد می کنیم ابتدا با شماره های داخل سایت گروه وکلای آریا دادیار یک تماس گرفته و با وکیل صحبت کنید و در صورتی که می شد کاری برای شما انجام داد ، سپس یک مشاوره حضوری داشته باشید.