سوال در مورد تمیکن | مشاوره حقوقی تمکین | درباره تمکین

سوال در مورد تمیکن | مشاوره حقوقی تمکین | درباره تمکین

یکی از موضوعاتی که می خواهیم امروز در موردش توضیح بدهیم تمکین و نحوه سوال در مورد تمکین توسط وکیل است که چگونه و از چه طریق امکان پذیر است.

در پرونده های قضایی و دادرسی ، هر کلمه معنای خاصی دارد و کاربرد آن برای یک شخص یا افراد به طور کلی مسئولیت های متفاوتی ایجاد می کند. یکی از ساده ترین کلماتی که مردان و زنان پس از ازدواج تجربه می کنند سخنان شیرین یک زن و شوهر است. طبق تعریف جدیدی که دختران و پسران پس از ازدواج از این واژه ها می گیرند ، حقوقی دارند و در ازای این حقوق ، مسئولیت هایی به آنها محول می شود. همانطور که در مواد قبلی ذکر شد ، زن می تواند پس از صدور قرار ازدواج و به رسمیت شناختن ازدواج ، از همسرش تقاضای نفقه کند. از طرف دیگر ، یک مرد همچنین می تواند از همسرش تمکین بخواهد.

مشاوره حقوقی تمکین

کلمه اطاعت به معنای تعهد است و وقتی مرد طاعت می خواهد که زنی بدون اجازه از خانه خارج شده و از بازگشت به خانه زناشویی خودداری می کند. مرد از نظر قانونی به همسر احتیاج دارد و بنابراین دادخواست اطاعت می کند. این دادخواست به این سادگی است: همسر عزیز من! لطفاً به خانه بروید و وظایفی را که قانون و شرع به شما محول کرده انجام دهید!

معنی تمکین در قانون

کلمه تمکین به معنای متعهد بودن است و زمانی مردی به درخواست تمکین مبنی بر اینکه زنی بدون اجازه منزل را ترک نموده است و از بازگشت به خانه زناشویی خودداری می کند. مرد از نظر قانونی به همسر احتیاج دارد و بنابراین دادخواست تمکین را مطرح می کند. این دادخواست به سادگی این است: همسر عزیزم! لطفاً به خانه برگردید و وظایفی را که قانون و شرع در قبال همسرتان به شما سپرده اند انجام دهید!

سوال درباره تمکین

با این توضیحات مشخص است که مردان وقتی همسرشان بدون اجازه از خانه خارج شده و تمایلی به بازگشت ندارد ، دادخواست تمکین را تنظیم می کنند. از طرف دیگر ، مردان در این مرحله معمولاً در ابتدای کار شکایت نمی کنند ، اما سعی می کنند با وساطت بزرگان این مشکل را برطرف کنند و اگر اصطلاحاً عامیانه جواب نداد ، قدم دیگری برمی دارند و می فرستند بیانیه ای در مورد وظایف قانونی همسر. او یادآوری می کند. اگر این اتفاق دیگر نیفتد ، آنها علیه تمکین شکایت می کنند ، تلاش های انجام شده را ذکر می کنند و از همسر خود برای بازگشت درخواست می کنند.

مانند همه شکایات حقوقی ، شکایات تمکین مقدماتی است. مردان پس از حضور در دادگاه ، در مورد علل خشونت همسر نظر مشترک دارند.

مردان وقتی همسرشان بدون اجازه از خانه خارج شود و از بازگشت امتناع ورزد ، تنظیم دادخواست تمکین را تنظیم می کنند.

بررسی درخواست تمکین در دادگاه

برخی از زنان در جلسات دادرسی شرکت نمی کنند و فکر می کنند این می تواند به آنها کمک کند ، اما این غیبت دقیقاً به ضرر آنها تمام می شود ، زیرا در صورت قانونی و واقعی نبودن ، دادگاه به زن رأی خواهد داد. اما زنانی که در دادگاه حاضر می شوند معمولاً اظهارات خاصی می کنند ، از جمله: "شوهرم مرا کتک زد ، آن شخص مجرم است ، ناموس من در خانه اش در خطر بود ، شوهرم با زن دیگری رابطه نامشروع داشت و برخی ادعاهای دیگر. اینکه زنان در دادگاه اقراق می کنند تا محکوم نشوند. نکته قابل تأمل در این زمینه این است که در دادگاه های خانواده اصل تمکین برای زنان است و اگر دلایل زن غیر موجه باشد ادعای مرد پذیرفته شده و تمکین حکم داده می شود و زن به زندگی مشترک بازمی گردد.

شرایط عدم تمکین تمکین توسط زن

زن زمانی می تواند از همسر خود تمکین نکند که حضور وی در منزل مرد باعث ایجاد ضرر جانی، مالی، ترس و... شود و بتواند آن را در دادگاه اثبات نماید.که یکی از راه های اثبات استفاده از مدد کار می باشد که با تقاضای یکی از زوجین پرونده به واحد مددکاری ارجاع داده می شود. کارشناسان با مراجعه به محل زندگی آنها موضوع را بررسی می کنند، تا صحت یا عدم صحت ادعای زوجین مشخص شود.

سخن پایانی

اگر شما میخواهید در مورد تمکین سوال بپرسید می توانید از بخش سوال از وکیل آنلاین تمامی پرسش های خود را از وکیل متخصص خانواده آریا دادیار بپرسید که به صورت تخصصی پاسخگو سوال های شما درباره تمکین می باشد.