وکیل دیوان عدالت اداری شیراز

وکیل دیوان عدالت اداری شیراز

در این مقاله میخواهیم برای کسانی که ساکن شیراز هستند راجب وکیل دیوان عدالت اداری شیراز صحبت کنیم و بگوییم چگونه می شود با یک وکیل حرفه ای در این زمینه می توانند مشاوره داشته باشند.

شاید اسم وکیل دیوان عدالت را زیاد به گوشتان خورده باشد. دیوان عدالت اداری مرجعی برای مطرح دعاوی و شکوائیه های مرتبط به تخلفات دستگاه های دولتی و حکومتی نسبت به مردم و بررسی به این دعاوی است.

لذا وکیل دیوان عدالت در شیراز بایست در زمینه حقوق اداری دادهها کامل داشته باشد. مخصوصا بیشترین شکوائیه ها در دیوان عدالت اداری مرتبط به شهرداری وجود دارد.

وکیل دیوان عدالت شیراز

وکیل دیوان عدالت شیراز به مهارت ویژه ای نیاز ندارد و وقت بایست تحصیل کرده در علوم حقوق باشد. آنچه که در انتخاب وکیل دیوان عدالت در شیراز بایست مد عقیده قرار داد، داشتن خبرت کافی و کامیابی در پرونده های دعاوی دیوان عدالت است.

انواع دعاوی که در دیوان عدالت اداری مطرح می شوند شامل اعتراض به تصمیم یا تصمیمات نهاد های دولتی و یا ماخذها قضایی وجود دارد. داشتن وکیل دیوان عدالت در شیراز می تواند پرونده را به نفع موکل تمام کرده و حکم دادگاه صادر شده توسط دیوان را بشکند.

وکیل دیوان عدالت اداری در شیراز

درصورتیکه با اخذ وکیل دیوان عدالت اداری در شیراز حکم دادگاه به تخلف نهاد مورد عقیده داده شد و تخلف دستیابی گردید، بایست مبلغی به عنوان خسارت دراثر از این تخلف به شاکی تعلق گیرد. تعیین حد خسارت وارد شده به شاکی در شایستگی دیوان عدالت اداری نیست و تشخیص این کار بر عهده ی دادسرا عمومی وجود دارد.

لذا به عقیده می رسد اگر سرچ کلماتی نظیر وکیل دیوان عدالت اداری شیراز یا وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری ، به منظور ارتباط با آن دسته از وکلایی باشد که به صورت مداوم برای بررسی پرونده های خود در دیوان عدالت اداری به این مرجع قضایی مراجعه می نمایند، احتمالا اینگونه جستجویی به منظور و مقصود کاربر مرتبط است.

در آخر اینکه وکیل حرفه ای وکیل دیوان عدالت اداری شیراز کار می کند ، امکان کسب خبرت و بینش امروزی تر نسبت به وکلای دیوان عدالت اداری شیراز ، تبریز یا هر شهر دیگری از سراسر ایران را دارند.

علیرغم اقامت موکل در شیراز ، می توان به فرم غیرحضوری و تا اینکه المقدور در نشست حضوری نمایندگی وی را در تهران بر عهده گرفت.

۱- ابطال مصوبات شوراهای اسلامی شهرها، کمیسیون ماده ۵ یا همان کمیسیون مطرح تفصیلی، شورای عالی شهرسازی و معماری ایران

درخور بیان است برخی از مصوبات شوراهای اسلامی شهرها و اینگونه شورای عالی شهرسازی و کمیسیون ماده 100 مخالف حقوق قانونی اشخاص است و مرجع بررسی به اینگونه شکایاتی دیوان عدالت اداری است.

۲-شکوائیه از مصوبات غیرقانونی هیات حکومت، وزرا و دستگاهای دولتی

هیات عمومی دیوان عدالت اداری مرجع قانونی بررسی به مصوبات غیرقانونی دستگاه های دولتی است که جنبه وظیفه آمیز و فراگیر دارند.

۳-ابطال و اصدار پروانه ساختمانی

۴-ابطال تملک و اقدامات تملکی شهرداری و حکومت

۵-شکوائیه از آرای کمیسیون های شهرداری از جمله کمیسیون ماده ۱۰۰ و ۷۷ و کمیسیون های مشاغل مزاحم (بند ۲۰ ماده ۵۵) و باغات

۶-شکوائیه از حکم دادگاه کمیسیون ماده ۹۹ در مورد ساخت و سازهای خارج از حریم

۷-شکوائیه از آرای هیات های بررسی کننده به تخلفات اداری (اخراج،انفصال، تنزل مقام و…)

۸-شکوائیه از آرای تعزیرات حکومتی

۹-اعتراض به عقیده هیات ها و هسته های انتخاب

۱۰-گرفتن دستور دستیابی تخلف شهرداری ها و ادارات دولتی از قانون و مقررات

دستور دستیابی تخلف شهرداری و دستگاههای دولتی مقدمه لازم برای مطرح دعوی خسارت در دادسرا های حقوقی است.

۱۱-شکوائیه از حکم دادگاه کمیسیون بررسی به کار آب‌های زیرزمینی

کمیسیون بررسی به کار آبهای زیرزمینی مرجع بررسی به دعاوی مرتبط به ضابطه تعیین وظیفه چاه های فاقد پروانه و اینگونه اختلافات دراثر از ضابطه توزیع عادلانه آب است و در استان فارس دعاوی زیادی علیه شرکت منطقه ای آب استان فارس در این به خاص مطرح می گردد.

جهت مشاوره حقوقی با بهترین وکیل دیوان عدالت اداری شیراز می توانید با شماره های موجود در سایت گروه وکلای آریا دادیار تماس بگیرید.

مطالب مرتبط


 وکیل دیوان عدالت اداری اراک وکیل دیوان عدالت اداری کرمان وکیل دیوان عدالت اداری اصفهان
وکیل دیوان عدالت اداری اردبیل وکیل دیوان عدالت اداری بوشهر  وکیل دیوان عدالت اداری مشهد
وکیل دیوان عدالت اداری آمل وکیل دیوان عدالت اداری یزد وکیل دیوان عدالت اداری آبادان
وکیل دیوان عدالت اداری کرج