وکیل مالیاتی + تهران + مشاوره

وکیل مالیاتی + تهران + مشاوره

هر بار دفعه که موضوع صحبت از پرداخت مالیات و اظهارنامه مالیاتی می شود، همیشه سوال های بسیاری در زمینه تنظیم اظهارنامه مالیاتی ، نحوه ارسال اظهارنامه مالیاتی و یا اینکه چه کسانی مشمول پرداخت مالیات می شوند یا اینکه چه افرادی از پرداخت مالیات معاف می باشند، به بین می آید. در این مقاله سعی کرده ایم که در جایگاه یک مشاور حقوقی و یک وکیل مالیاتی به شما نکات با اهمیت در زمینه مالیات را گوشزد کنیم تا با دانستن این نکات اصلا مشکلی را در این زمینه احساس نکنید.

صحبت با وکیل مالیاتی

گروه وکلای آریا دادیار با در اختیار داشتن جمعی از بهترین وکلای مالیاتی تهران، در زمینه های مشاوره حقوقی رایگان، مشاوره حقوقی تلفنی ، مشاوره حقوقی آنلاین، مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری ساخته عرضه انواع خدمات حقوقی میباشد.

اظهارنامه مالیاتی

اظهارنامه مالیاتی دستور کارنامه مالی یک شرکت  و یا اشخاصی را دارد  که فعالیت اقتصادی می نمایند . اشخاص مزبور جهت محاسبه کار مالیاتی بایستی به سازمان کار مالیاتی اظهار نامه مالیاتی تقدیم نمایند.

روش محاسبه مالیات

  • محاسبه مالیات به دو فرم امکان پذیر است
  • خود اظهاری
  • علی الراس

محاسبه مالیات به روش خود اظهاری

در روش محاسبه مالیات به شیوه خود اظهاری، اعلام در آمد شخص اعم از شخص حقیقی یا حقوقی با خود شخص وجود دارد و اشخاص با معارفه حد  واقعی در آمد خویش حد مالیات را پرداخت می نمایند.

در این روش اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی بدون اینکه ممیزان و کارشناسان کار مالیاتی دخالتی در مسئله داشته باشند، اظهارنامه مالیاتی خود را تکمیل و عرضه می دهند.  اشخاص مذکور در اظهارنامه مالیاتی کل درآمد ها و کل هزینه ها و اینگونه استهلاکات و حقوق کارکنان و هزینه ها و…. محاسبه و قید می نمایند و پس از اینکه مبالغ معافیت های مالیاتی را کسر نمودند، مبلغ مالیات سالانه را محاسبه و پرداخت می نمایند.

نقش کارشناس و وکیل مالیاتی

در این مواقع کارشناسان سازمان کار مالیاتی در صورتیکه  مدارکی که اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی می دهند به درستی تدوین شده باشند و تخلفی در محاسبه فرم نگرفته باشد و قانون لازم جهت ثبت دفاتر و اظهارنامه ها و… پیش روگیری شده باشد، محاسبات مذکور را می پذیرند و مالیات را اینگونه با توجه به مبلغ مذکور دریافت می نمایند.

وظایف وکیل جرایم مالیاتی

این زمینه به جنبه های گوناگونی تقسیم بندی می شود که می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • ارائه وکالت در دعاوی مالیات بر ارزش افزوده.
  • ارائه مشاوره های گوناگون حقوقی در زمینه های مالیات بر درآمد ، مالیات بر ارث ، مالیات بر نقل و انتقال املاک و مالیات بر اجاره و….
  • ارائه اعتراض قانونی به برگ تشخیص مالیاتی.
  • تهیه و تنظیم قانونی اظهارنامه های مالیاتی شرکتها و افراد.
  • توانایی و تخصص در زمینه تهیه و تنظیم لوایح اعتراض بر مالیات و یا دفاع از افراد و شرکتها در هیئت های حل اختلاف مالیاتی.
  • اعتراض به موقع و مستند به تصمیمات هیئت های بدوی و تجدید نظر در دعاوی مالیاتی.
  • بررسی دقیق صورتهای مالیاتی شرکت ها جهت کاهش پرداخت های مالیاتی.
  • ارائه مشاوره های تخصصی در زمینه دریافت بخشودگی های مالیاتی.

وکیل مالیاتی تهران

محاسبه مالیات به روش علی الراس

درصورتیکه اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی اظهارنامه های مالیاتی را عرضه ندهند و یا اینکه سازمان کار مالیاتی، اظهارنامه مذکور را نپذیرند، در این فرم ممیز مالیاتی به فرم علی الراس مالیات اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی را محاسبه و از مودیان دریافت می نماید.

در روش محاسبه مالیات به فرم علی الراس عقیده ممیز و کارشناس کار مالیاتی جهت مالیات پرداختی ملاک است.

انواع مالیات بر یک ملک چگونه است؟

  • مالیات بر اجاره
  • نقل و انتقال ( خرید و فروش )
  • مالیات از ساخت و ساز
  • مالیات از خانه های خالی

فرم اظهارنامه مالیاتی شامل چه مواردی وجود دارد؟

فرم های اظهارنامه های مالیاتی توانایی جدول هایی وجود دارد که لازم است این جدول ها تکمیل گردد. جدول های مذکور عبارتند از:

شماره ۱: پرداخت‌های مرتبط به این اظهارنامه

شماره ۲: دادهها مجوزهای احداث و بهره‌برداری

شماره 3: اسامی عضوهای هیئت مدیره و مدیر عامل جدول شماره

شماره ۴: فهرست دفاتر رسمی ثبت شده

شماره ۵: جزئیات پذیرش سهام بورس

شماره ۶: درآمدهایی که مالیات آن‌ها قبلاً به فرم مقطوع پرداخت شده است.

شماره ۷: درآمدهای معاف

شماره 8:استهلاک آسیب سنواتی

شماره ۹: معافیت‌ها و بخشودگی‌های مالیاتی

شماره ۱۰: افزایش، نوسازی و بازسازی واحدهای صنعتی و معدنی (ماده ۱۳۸ ق.م. م)

شماره ۱۱: معافیت‌ها و بخشودگی‌های درآمد حاصل از فعالیت‌های خارج از مملکت (کسر از مالیات مقرر) تبصره ماده ۱۸۰ ق.م.م.

شماره ۱۲: فعالیت‌های حاصل از توافقنامه‌های مالیاتی مسئله ماده ۱۶۸ ق.م.م.

شماره ۱۳: ثبت کمک‌های مالی پرداختی

شماره14 :ترازنامه

شماره 15:فرم سود و آسیب

شماره ۱۶: گردش حساب سود (آسیب) انباشته

شماره ۱۷: موجودی ماده و کالا

شماره 18: سرمایه

شماره ۱۹: انواع محصولات حقیقی به ترتیب بیشترین فروش

شماره ۲۰ : بهای تمام شده کالای فروش رفته

شماره ۲۱: بهای تمام شده کار اجرا شده پیمانکاری/ خدمات

شماره ۲۲: تعداد کارکنان

شماره ۲۳: درآمد ناخالص پیمانکاری/ عرضه خدمت

شماره ۲۴: فهرست صادرات و مابازاء دریافتی

شماره ۲۵: دادهها مالک/ مالکین

شماره ۲۶: دادهها سرمایه‌گذاری خارجی

چه کسانی بایست نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی عمل نمایند؟

ضابطه گذار ماده 1 ضابطه مالیات های مستقیمرا به اسامی اشخاصی اختصاص داده است که بایستی اظهارنامه مالیاتی تنظیم نمایند. این اشخاص عبارتند از:

تمامی مالکین اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی به نسبت اموال و املاکی که در ایران دارا می باشند  بایستی طبق ضابطه مالیات بپردازند.

اشخاص حقیقی ایرانی که در ایران اقامت دارند به نسبت تمامی درآمد هایی که در ایران یا خارج از مملکت به دست می آورند مشمول پرداخت مالیات می گردند.

اشخاص حقیقی مقیم ایران که ساکن ایران نمی باشند به نسبت کیه در آمدهایی که در ایران به دست می آورند مشمول مالیات می گردند.

چه کسانی مشمول پرداخت مالیات نمی گردند؟

  • وزارتخانه ها و موسسات دولتی
  • دستگاه هایی که بودجه آن ها را حکومت تامین می نماید
  • شهرداری ها و دهیاری ها

تنظیم اظهارنامه مالیاتی (سامانه اظهارنامه مالیاتی)

طبق روش جدیدی که از ابتدای سال 91جهت تنظیم اظهارنامه های مالیاتی  در عقیده گرفته شد. تنظیم و ثبت اظهارنامه های مالیاتی به فرم الکترونیکی فرم می گیرد. در این روش مودیان مالیاتی بایستی به پایگاه اینترنتی سازمان کار اقتصادی و دارایی مراجعه نمایند و اقدم به تکمیل و ثبت اظهارنامه مالیاتی نمایند.

پرسش: منظور از سال مالی چه هست؟

جواب: سال مالی از 1 فروردین هر سال آغاز و آخر اسفند همان سال پایان می یابد.  اما در مورد اشخاص حقوقی که سال مالی آن ها با اساسنامه مالیاتی تطبیق پیدا نمی نماید، درآمد سال مالی آن ها به جای سال مالیاتی اساس محاسبه قرار می گیرد.

مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی

ضابطه گذار سال مالی را تعریف نموده است و حداکثر تا پایان 4 ماه شمسی پس از سال مالی به مودیان مالیاتی جهت تسلیم اظهارنامه مالیاتی مهلت داده است.

به عبارت دیگر مودیان مالیاتی تا 31 تیر ماه سال آینده مهلت جهت تسلیم اظهارنامه مالیاتی دارند.

وکیل مالیاتی چه خدمتی می تواند به مودیان مالیاتی عرضه دهد؟

وکیل مالیاتی فردی است که بر قانون مالیات ، بخش نامه ها، آیین نامه ها و… اشراف کامل دارد و می تواند مشاوره های دقیق و صحیحی در باب نحوه صحیح پر کردن اظهارنامه های مالیاتی و معافیت هایی که ضابطه برای مودیان در عقیده گرفته است عرضه دهد.

وکیل مالیاتی

مشکلات مودیان مالیاتی با سازمان کار مالیات از جمله مشکلاتی است که بسیار شایع وجود دارد و شایان به بیان است که اغلب این مشکلات به جهت ناآگاهی های مودیان از کار مالیاتی وجود دارد و چه بسا افرادی از بیم گیر افتادن در چنگال اداره مالیات دست به اقداماتی می زنند که خود را گرفتارمی نمایند. در حالیکه می توان با یک مشاوره صحیح حقوقی با وکیل مالیاتی از بسیاری از مشکلات پیشگیری نمود.

سه مرحله برای حل مشکل مالیات شما :

  1. مشاوره حقوقی با بهترین کارشناس برای رسیدگی به پرونده
  2. بستن قرارداد با وکلای آریا دادیار
  3. حل کامل مشکل مالیاتی توسط وکیل مالیاتی آریا دادیار

مشاوره مالیاتی همان وکیل مالیاتی است؟

یک وکیل مجرب و کاربلد بدون شک بهترین مشاوره مالیاتی می تواند باشد ولی یک مشاوره مالیاتی نمی تواند بهترین وکیل و اشراف به قوانین باشد.

فرق یک وکیل مالیاتی با یک حسابدار چیست؟

یک وکیل مالیاتی باید در امور مالی بهترین و درست ترین تصمیم را بگیرد که از نظر حقوقی کاری بسیار سخت و دشوار است و وظیفه مهم تری نسبت به یک حسابدار دارد.

چرا با وکیل مالیاتی مشورت کنیم؟

وکیل مالیاتی با توجه به تخصصی که دارد ، می تواند مالیات شرکت یا سازمان شما را به میزانی که قابل توجه باشد کاهش دهد. این نکته را همیشه به یاد داشته باشید که یک وکیل مالیاتی باید اطلاعات حقوقی کافی داشته باشد تا بتواند پرونده شما را به سرانجام برساند.

چگونه و از چه طریق با وکیل مالیاتی صحبت کنیم؟

شما می توانید از طریق یکی از روش های زیر با وکیل مالیاتی گروه وکلای آریا دادیار صحبت کنید و مشکل خود را با آنها در میان بگذارید:

  • از طریق مشاوره با تلفن یا حضوری
  • امکان سوال پرسیدن به صورت آنلاین
  • ارسال مشکل خود از طریق پیامک یا نظرات وب سایت

شما عزیزان می توانید در صورت داشتن سوال از وکیل مالیاتی با شماره های موجود داخل سایت تماس بگیرید و یا اگر در مورد وکیل مالیات بر ارث سوال دارید روی اسم آن کلیک کرده تا به صفحه مربوطه ارجاع داده شوید.