مشاوره حقوقی بیمه + تامین اجتماعی

مشاوره حقوقی بیمه + تامین اجتماعی

مشاوره حقوقی بیمه یا به عبارت دیگر تامین اجتماعی یکی از موضوعات مهم در زمینه دعاوی کارگر و کارفرمایی است که در این مقاله به صورت کامل در مورد این موضوع برای شما عزیزان توضیح می دهیم.

انواع بیمه در تامین اجتماعی

در تامین اجتماعی ما دو نوع بیمه داریم که عبارتند از : بیمه خویش فرما و مهمترین آن بیمه اجباری.

مشاوره حقوقی بیمه در بحث اجباری

این بیمه شامل اشخاصی می شود که در ارگان های دولتی یا خصوصی به ازای دریافت حقوق یا مزد کار می کنند که شامل انواع کارگاه ها ، شرکت ها و .... می شود که کارفرما موظف به بیمه کردن کارگر خود می باشد حتی اگر روز مزد باشد.

مشاوره حقوقی بیمه بخش خویش فرما

فرق این بیمه با اجباری در این است که خود شخص که دارای مشاغل آزاد می باشد را خودش بیمه می کند و کارفرما خود شخص است که تمایل داشته باشد بیمه می کند در غیر اینصورت می تواند پرداخت نکند.

اگر کارفرما بیمه نکند؟

در این مقاله بیمه نکردن کارفرما به صورت کامل توضیح داده ایم که چه کاری باید انجام دهید که در اینجا به صورت خلاصه برایتان می گوییم :

اگر کارفرما بیمه نکند، کارگر یا کارمند می تواند از او شکایت کند و با ارائه مدارک که نشان می دهد پیش آن کارفرما کار می کرده است را به اداره کار ارائه دهد و سپس اداره کار با ارسال به تامین اجتماعی کارفرما را جریمه و کارفرما را ملزم به بیمه کردن شخص می کند.

چرا داشتن مشاوره حقوقی بیمه با وکیل

شخص وکیل بیمه به دلیل تجربه بالا در زمینه وکالت یا تنظیم لایحه اداره کار دارد، می تواند براحتی شما را کمک کند و تجربیات خودش را با شما در میان بگذارد، تا در کوتاه ترین زمان به حق و حقوق خود برسید.

شما عزیزان می توانید به صورت تلفنی یا حضوری با وکیل اداره کار مشاوره حقوقی بیمه داشته باشید و سوال های خود را مطرح کنید.

زمینه کاری مشاوره حقوقی بیمه

  • مشاوره در زمینه حقوق
  • سنوات
  • عیدی
  • پاداش
  • اضافه کاری و مرخصی
  • حق اولاد و مسکن
  • بیمه
  • دیوان عدالت اداری
  • و....

مشاوره حقوقی بیمه تامین اجتماعی در آریا دادیار با داشتن دهها متخصص در دپارتمان اداره کار می تواند بهترین کمک و راه حل برای گرفتن حق و حقوق شما می باشد که با کمترین قیمت بهترین وکلا کار شما را انجام می دهند.

وکالت یا مشاوره حقوقی بیمه

بر حسب وظایف وکالت ممکن است به طور مطلق و برای تمام امور موکل باشد یا مقید و برای امر یا امور خاصی در دسته بندی دیگر وکالت به صورت خاص و عام نیز می تواند مطرح شود .

مثلاً اگر گفته شود تو وکیل من هستی فقط در فروش این خانه این وکالت خاص است و این وکالت خاص هم یا به نحو مطلق است گفته وکیل در فروش خانه ولی معین نکرده نقداً بفروشد یا نسیه .

از طرفی در قانون ماده 961 اشاره دارد : در صورتی که وکالت مطلق باشد فقط مربوط به اداره کردن اموال موکل خواهد بود و این موضوع بحث بر انگیز است . در وکالت خاص یا به نحو مقید گفته می شود خانه را به فلان مبلغ و نقداً یا به فلان شخص بفروشد و وکالت عام مربوط به همه چیز می شود مثلاً اگر به وکیل بگوید تو وکیل من هستی در کلیه امور شامل : بیع و صلح ، اجاره، قرض، رهن ، نکاح و ..... می شود .مگرآنکه قدر متیقنی وجود داشته باشد.

راههای صحبت برای مشاوره حقوقی بیمه

شما عزیزان برای داشتن یک مشاوره حقوقی بیمه می توانید از طریق اینکار را انجام دهید : مشاوره حقوقی بیمه از طریق تلفن ، مشاوره حقوقی بیمه از طریق شبکه های اجتماعی و یا سوال از وکیل به صورت حضوری و شما عزیزان می توانید از سه طریق گفته شده به پاسخ سوال های خود برسید.

سخن پایانی

مشاوره حقوقی بیمه قبل از انجام هر کاری بسیار مهم است و این مشاوره حقوقی به شما کمک می کند تا بفهمید کجای راه ایستاده اید و وکیل باعث می شود شما بهترین مسیر را انتخاب کنید. اگر مشکل بیمه ای دارید با شماره های داخل سایت تماس گرفته و سوال های خود را از وکلای کاربلد گروه وکلای آریا دادیار بسپارید.