مشاوره حقوقی ارث

مشاوره حقوقی ارث

در این مقاله قصد داریم راجب مشاوره حقوقی ارث صحبت کنیم و بگوییم چگونه می شود، در مورد ارث مشاوره حقوقی داشت. پس تا آخر مقاله همراه ما باشید.

ارث کلمه ای است که حتما همه ی شما بارها آن را شنیده اید و با کلیت این واژه آگاهی دارید اما ارث در عمل جزییات زیادی دارد و زمانی که شما در این مورد با مشکل مواجه می شوید به مشاوره حقوقی ارث نیاز دارید تا بتوانید راه درست را انتخاب کنید تا حقی از شما در این زمینه تباه نشود.

در تعریف ارث می توان گفت که انتقال دارایی و اموال شخص فوت شده به وراث وجود دارد و زمانی که بحث ارث به بین می آید بحث گواهی انحصار وراثت اینگونه پیش می آید که این مسئله اینگونه جزییات مخصوص به خودش را دارد که شما را نیازمند به مشاوره حقوقی ارث می کند.

موسسه حقوقی ما با در اختیار داشتن وکیل مجرب ارث ساخته است به فرم تلفنی و حضوری به شما مشاوره حقوقی ارث را ارایه دهد.

موضوعاتی که در مشاوره حقوقی ارث به شما بیان خواهد شد این است که در طبقه بندی ارث شما در کدام یک از طبقات سه گانه قرار می گیرید و به کدام طبقات چگونه و تحت چه شروطی اموال شخص فوت شده به ارث می رسد.

قتل عمد ، لعان و کفر از موانع ارث می باشند که قواعد مخصوص به خودش را دارد و شما از طریق مشاوره حقوقی ارث می توانید با جزییات این موانع به خوبی آگاه شوید که مبادا کسی به ناحق از متوفی ارث نبرد.

در مشاوره حقوقی ارث به شما بیان خواهد شد که کسی نمی تواند فردی را از ارث محروم کند و هر زمانی که فردی این حرف را می زند این بیان نمی تواند قابل اعتناع باشد و طبق ضابطه به هر نفر ارث خواهد رسید.

و نکته ی با اهمیت دیگری که در مشاوره حقوقی ارث به شما بیان خواهد شد این است که متوفی تنها می تواند یک سوم از دارایی خود را وصیت کند مثلا اگر 6 دانگ زمین داشته باشد تنها 2 دنگ آن را می تواند وصیت کند و اضافه بر آن را ورثه می توانند اجازه دهند یا آن را رد کنند.

وکیل ارث نسبت به قانون ارث آگاهی کامل دارد و به خوبی به شما مشاوره حقوقی ارث را ارایه خواهد داد و تمام نکاتی که لازم است را به شما خواهد گفت تا با دید باز در این مسئله عمل کنید.

موسسه حقوقی ما بهترین وکیل ارث را به شما معارفه می کند تا شما بتوانید به فرم تلفنی و حضوری با وی مشاوره حقوقی ارث را اجرا دهید.

از آنجا که جهات محرومیت از ارث در قانون و شرع مشخص وجود دارد ، درصورتیکه شخص فوت شده توانایی وراثی باشد که مخالف نظام باشند ، تا زمانی که به دستور دادسرا صالح و با عنوان ارتداد محکومیت پیدا نکرده باشند ، نمی توان ایشان را به منظر مرتد بودن ، محروم از ارث دانست .

شایان به بیان است که جهت مخالفت با نظام ایران را نمی توان از موارد مرند شدن و در نتیجه آن مسئله محرومیت از ارث تلقی نمود .

تمایز دعوای تقسیم ترکه و دعوای مطالبه سهم الارث

درصورتیکه فردی افزون بر ارائه دادخواست درخواست تقسیم ترکه و مطالبه سهم  خود را نماید ، درخواست تقسیم ترکه کاری غیر مالی و مطالبه سهم الارث دعوای مالی است و این دو مورد با یکدیگر متفاوت است .

اگر نیت شخص دعوا گرفتن سهم الارث باشد ، بررسی به دعاوی نامبرده لازمه تعیین حد ترکه ، تعیین سهم متقاضی از ترکه و الصاق تمبر دادخواست به منبع بهای شکایت کرده که به عنوان سهم الارث تعیین شده بایست الصاق شود و چسباندن تمبر به ماخذ غیر مالی ( تقسیم ترکه ) لازم نیست .

نحوه مطرح دعوا احد از وراث گرفتن سهم الارث علیه وراث دیگر

خواهان در دعوای مطالبه سهم الارث ، حد سهم خویش را از ترکه متوفی ( اعم از مال منقول و غیر منقول ) معین نماید ، به افزون درصورتیکه خواهان مدعی باشد که سهم الارث او در تصرف تمام ورثه است ، بایست دعوای خود را به طرفیت تمام وراث اقامه نماید و درصورتیکه سهم الارث خویش را در تصرف یکی از ورثه بداند ، تنها علیه شخص نامبرده شده می بایست عمل به مطرح دعوا نماید .

حق الزحمه مدیر ترکه

در مشاور حقوقی ارث پس از وضع هزینه های مرتبط از قبیل : هزینه آگهی ، انحصار وراثت و …. و پس از پرداخت دین متوفی و اخراج مورد وصیت از ماترک ، با توجه به ارزش ترکه باقی مانده حق الزحمه مدیر ترکه به وسیله دادگاهی که وی را به این سمت ، منسوب کرده است ؛ تعیین می گردد .

مشاوره حقوقی ارث

فقدان اعتبار گواهی حصر وراثت دادسرا خارجی در ایران

در مورد گواهی حصر وراثت صادره از دادسرا های خارج از مملکت ، ذی نفع برای اخذ سهم الارث خود از اموال داخل ایران ، بایستی در دادسرا صالح واقع در ایران عمل به مطالبه سهم الارث خویش نماید .

شما می توانید جهت صحبت با وکیل ارث با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید و با متخصصان گروه وکلای آریا دادیار صحبت کنید.